Vier apparaten, op één app. Allemaal met elkaar verbonden om de slaapkamer van je baby slimmer te maken. Een luchtbevochtiger, een camera waarmee je je kindje in de gaten kan houden via je Smartphone, overal. & als je kindje onrustig wordt, zorgt de sooth light & sound dat je kindje kalmeert met rustgevende muziek. Als laatste een ledstrip voor onder het bedje. Instellingen te personaliseren via app.

Maxi-Cosi Connected Home Dorel Juvenile
maxi cosi see

See Baby Monitor

Deze baby monitor geeft je gemoedsrust dat je baby altijd veilig en comfortabel slaapt. Bekijk live HD-streaming op elk apparaat en houd je baby altijd goed in de gaten met dag- en nachtzicht. Je gegevens zijn volledig versleuteld, zodat familiemomenten privé blijven. Je kunt ontspannen in de wetenschap dat je op de hoogte wordt gesteld van veranderingen in beweging, geluid, temperatuur of vochtigheid, of een selectie rustgevende geluiden programmeren. Dankzij een reeks slimme sensoren kunnen Connected Home-producten naadloos met elkaar communiceren, bijvoorbeeld wanneer de babyfoon merkt dat uw baby wakker wordt, kan hij automatisch de Soothe Light & Sound inschakelen om uw baby te troosten. Allemaal bestuurd via de Connected Home-app of spraakgestuurd via Alexa en Google.

Breathe luchtbevochtiger

Breathe Humidifier zorgt ervoor dat de babykamer altijd de perfecte luchtvochtigheid heeft voor een rustgevende nachtrust. Maak je geen zorgen als je bent vergeten hem aan te zetten; je kunt het overal via de app inschakelen om de kamer voor het slapengaan voor te bereiden en vervolgens de nevelniveaus aan te passen of autotimers te programmeren, zodat je het nooit meer vergeet. Met een royale tankinhoud van 3,8 liter kan de Breathe-luchtbevochtiger 24 uur ononderbroken werken en wanneer het waterpeil laag is, ontvang je een melding op je telefoon, zodat je weet wanneer je hem weer moet vullen. Ook te gebruiken als diffuser voor etherische olie.Allemaal aangestuurd via de app of spraakgestuurd via Alexa en Google.

maxi cosi breathe
maxi cosi soothe

Soothe Light & Sound

Soothe Light & Sound is de perfecte zintuiglijke ervaring om een ​​rustige, ontspannen kinderkamer te creëren. Je kunt de slaaproutines van je baby personaliseren met rustgevende lichtjes, geluiden en slaapliedjes. Of stel een routine in die Soothe Light & Sound automatisch inschakelt wanneer See Baby Monitor voelt dat je baby wakker is, voor extra comfort en gemoedsrust.

Glow crib light

Een slimme bewegingsdetector onder de wieg activeert een zacht licht dat aangaat als je dichterbij komt. Het subtiele licht dimt automatisch wanneer je de babykamer verlaat, zodat je niet het grote licht hoeft aan te doen en het risico loopt je slapende baby wakker te maken. Via de app kun je instellingen personaliseren om afstand, timers, schema’s, lichtkleur en helderheid te regelen.

maxi cosi criblight
maxi cosi connected home

Adviesverkoopprijs:

  • See Baby Monitor € 99,-
  • Breathe luchtbevochtiger € 99,-
  • Soothe Light & Sound € 39,-
  • Glow crib light € 79,-

Meer informatie vind je op de site van Maxi-Cosi

Oordeel vakjury

Luchtbevochtiger, nachtlampje, monitor en ledikantlichtstrip die met elkaar verbonden zijn en te bedienen via een app. Dit is nu echt een systeem wat klopt voor langere termijn, vindt de vakjury. Het betreft één set maar de apparaten zijn ook afzonderlijk aan te schaffen, zijn prettig geprijsd en te gebruiken tot en met de peutertijd.