We begrijpen dat kinderen snel opgroeien. Daarom hebben we een nieuwe innovatieve reeks autostoelen ontworpen, speciaal voor langdurig gebruik. De unieke 360 Family is het draaibare autostoelsysteem van de volgende generatie, bestaande uit een draaibare FamilyFix 360 base en compatibele 360° autostoeltjes, gemaakt om je baby vanaf de geboorte tot 4 jaar oud in te vervoeren. Ook deze autostoel bevat G-Sell side protection, ClimaFlow en een easy-in harnas. Maximaal gemak voor de ouders en optimaal comfort voor je kleintje, gecombineerd in 1 systeem.

Ontwikkel met je kindje mee!

We begrijpen dat kinderen snel opgroeien. Daarom hebben we een nieuwe innovatieve reeks autostoelen ontworpen, speciaal voor langdurig gebruik. De unieke 360Family is het draaibare autostoelsysteem van de volgende generatie, bestaande uit een draaibare FamilyFix 360 base en compatibele 360° autostoeltjes, gemaakt om je baby vanaf de geboorte tot 4 jaar oud in te vervoeren. Het superhandige, met één hand te bedienen draaisysteem maakt het leven van ouders die hun kind elke dag in en uit de auto zetten en halen een stuk makkelijker.

Pebble 360

De Pebble 360 kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot ca. 15 maanden. Hij draait uiterst soepel en gemakkelijk rond op de FamilyFix 360-base en kan met slechts één hand rondgedraaid worden.
Supercomfortabele baby-hugg-zitverkleiner houdt je kleintje te allen tijde knus op zijn/haar plaats. Dankzij het easy-in harnas kun je je baby snel en probleemloos erin en eruit tillen. Om de veiligheid en het comfort van je baby te garanderen, is de Pebble 360 voorzien van ClimaFlow om de temperatuur van je baby te helpen reguleren. De G-CELL Side Impact technologie beschermt je baby tegen de krachten van een zijdelingse botsing.

Pearl 360

Als lid van de 360 Familie kan de Pearl 360 gebruikt worden vanaf de geboorte tot 4 jaar oud. Dankzij de 360-rotatiehendel op de base kan de Pearl 360 soepel en gemakkelijk in elke ligstand worden gedraaid. Een comfortabele zitverkleiner geschikt vanaf de geboorte houdt je pasgeborene knus en als je kleintje niet meer zo klein is, biedt de Pearl 360 ruimte om te groeien met een extra ruim zitje. Dankzij het Easy-in-gordelsysteem kun je je baby supersnel en probleemloos in en uit de auto tillen. Speciale ClimaFlow-panelen, ademend schuim en de bekleding zorgen voor een comfortabele luchtcirculatie om te waarborgen dat je kind altijd de juiste temperatuur heeft. Om de veiligheid van je baby te garanderen, is de Pearl 360 voorzien van de innovatieve G-CELL Side Impact technologie, als extra ingebouwd.

Adviesverkoopprijs base € 239,-
Pebble 360 € 269,-
Pearl 360 € 369,-

Meer informatie vind je op de site van Maxi-Cosi

Juryrapport Maxi-Cosi 360Family autostoelen, Dorel Juvenile

Zeker een totaaloplossing voor ouders. Super gebruiksvriendelijk met één hand te bedienen: je draait de autostoel eenvoudig naar alle kanten. Ook de ClimaFlow is goed doorgetrokken, mooi ontworpen, aldus de vakjury. De G-Sell side protection en het slimme harnasje zijn belangrijke toevoegingen.