De 360 Pro Family kan 360° draaien en is voorzien van SlideTechTM; de revolutionaire technologie voor uitschuifbare autostoeltjes die elke dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofd stoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!maxi cosi slide tech

Maak kennis met de 360 Pro Family met SlideTech

Maxi-Cosi staat voor historie en innovatie. Zij hebben meer dan 40 jaar geleden de categorie autostoeltjes geïntroduceerd in Europa en hebben het vertrouwen van ouders over de hele wereld gewonnen door meer dan 60 miljoen baby’s veilig van het ziekenhuis naar huis te begeleiden.

Wist je dat meer dan 90% van de ouders met kinderen van 0-4 jaar moeite heeft om hun kinderen in en uit hun autostoeltje te krijgen? De 360 Pro Family kan 360° draaien en is voorzien van SlideTechTM, revolutionaire technologie voor uitschuifbare autostoeltjes die elke dag eenvoudiger maakt. Geen rugpijn, hoofd stoten of worstelingen; gewoon vergrendelen, schuiven, draaien en gaan!

Pebble 360 Pro
Het eerste babyautostoeltje dat zowel in de auto als op de kinderwagen een volledig vlakke ligstand biedt. De Pebble 360 Pro kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot de leeftijd van 15 maanden (vanaf 40 cm tot circa 87 cm). Door de unieke volledig vlakke ligstand kan je baby genieten van maximaal slaapcomfort.

Pearl 360 Pro
Het comfortabelste autostoeltje voor peuters en ouders. Bij gebruik van de FamilyFix 360 Pro-base met onze revolutionaire SlideTech-technologie draait en schuift de Pearl 360 Pro soepel naar je toe, waardoor je je kleintje eenvoudiger dan ooit in en uit de auto kunt tillen.

FamilyFix 360 Pro
Revolutionaire uitschuifbare base maakt elke dag eenvoudiger. De FamilyFix 360 Pro-base is voorzien van SlideTech. Revolutionaire technologie voor uitschuifbare autostoeltjes maakt het in en uit de auto tillen van je kind eenvoudiger dan ooit tevoren.

maxi cosi slide tech

Adviesverkoopprijs:

  • € 299,- Pebble 360 Pro
  • € 399,- Pearl
  • € 269,- FamilyFix

Meer informatie vind je op de site van Maxi Cosi

Reactie van de vakjury:

Mooi ontwerp en innovatieve techniek. Het kunnen uitschuiven van de autostoel met Slide Tech technologie is voor veel ouders een uitkomst. Daarmee gaat het in- en uitnemen van een kindje in de autostoel een stuk gemakkelijker en het helpt rugproblemen te voorkomen. Ook de vlakke ligstand van deze autostoel is een pre.