Ouders missen ca 6 weken slaap in het eerste levensjaar van hun kind. Maar nu is er mamaRoo sleep. Na het succes van de mamaRoo die de beweging van ouders nabootst die hun kindje willen troosten, is er nu ook een wieg voor je baby. mamaRoo sleep is een wieg met 5 ingebouwde bewegingen die je baby helpen in slaap te vallen op dezelfde manier als bij jou in je armen. Er zijn ook ingebouwde natuurgeluiden inclusief een sussend geluid.

MamaRoo sleep, Vinke Trading

mamaRoo sleep. De innovatie voor je baby’s slaap

Je hebt alles al geprobeerd, alle babyboekjes gelezen, alle slaaptips….en nog blijkt je baby alleen op jouw armen te willen slapen. Dan is er voor jou nu een oplossing; mamaRoo sleep. De innovatie voor je baby’s slaap. Je baby wordt heerlijk gewiegd en jij bepaalt hoe lang. Stel de timer in op de tijd die je baby nodig heeft om in slaap te vallen en de mamaRoo sleep stopt vanzelf.

mamaroo Sleep, 4Moms, Vinke trading

Stel de timer in op de tijd die je baby nodig heeft om in slaap te vallen en de mamaRoo sleep stopt vanzelf.
mamaRoo sleep heeft een touchscreen en is ook te bedienen met een app. Er wordt standaard een laken bijgeleverd en losse lakens kun je bijbestellen. Een opbergmand en een speelboog zijn ook als accessoire leverbaar.

Adviesverkoopprijs 399 euro

Meer informatie vind je op de site van shop4Moms

Juryrapport MamaRoo sleep

MamaRoo geeft ouders de nodige rustmomenten. De mechanische wieg is vooral een welkome steun voor ouders van een huilbaby of van een baby die maar moeilijk in slaap kan komen. MamaRoo heeft een aantal ingebouwde bewegingen die het wiegen nabootsen en ook natuur- en susgeluiden. Met een timer is de tijd van wiegen in te stellen. MamaRoo is te bedienen via een app en heeft een touchscreen.