Het tweede deel van de verkiezing zit er alweer op! In samenwerking met Mama Media Group (van Fabulous Mama, Mama Enzo en Mama & Family) hebben wij de mama jury dag georganiseerd.

Testen en beoordelen

De mama jurydag vond plaats op woensdag 18 januari.
Uit heel Nederland kwamen mama’s om de genomineerde producten van de Baby Innovation Award te bekijken, te testen en te beoordelen. Zij rouleerden in groepjes en beoordeelden de producten één voor één. Per categorie bepaalden zij de nummer 1, 2, 3 en soms 4.

Goodiebag

Op de mama jurydag waren lekkere versnaperingen, drankjes en er heerste vooral een gezellige stemming. De kindjes die door hun moeders waren meegenomen waren superlief! Het valt ons iedere keer weer op hoe serieus moeders met de jurering omgaan, er werden ons veel kritische vragen gesteld. Na afloop ontvingen alle moeders een goed gevulde goodiebag.

Winnaar Baby Innovation Award 2017

De uitslag van de winnaars van de Baby Innovation Award worden bepaald door: eenderde van de stemmen van de mama jurydag, eenderde stemmen van de vakjury en eenderde van de online stemmers.

Online stemmen

Online stemmen kan tot 1 februari! Heb je nog niet gestemd? Doe dat dan via deze link! Dan maak je kans op het winnen van een van de prachtige genomineerde producten!

Alle genomineerde producten vind je straks op het Baby Innovatieplein van de Negenmaandenbeurs.

MAMA-jurydag-Collage3