Vanaf het moment dat je kind wordt geboren, wil je maar één ding: het allerbeste voor je baby. Bij Lovevery willen we meer doen om de ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. Bij Lovevery ontwikkelen we onze producten samen met een team van deskundigen en academici, zodat ze precies aansluiten op wat je kind in elke ontwikkelingsfase interessant vindt en nodig heeft.

Lovevery play kits

Verbinding met Lovevery speelgoed

Speelkits van Lovevery helpen ouders in iedere belangrijke fase de hersenontwikkeling van hun kind te ondersteunen met speelgoed en informatie die je nergens anders vindt. Raden welk speelgoed het beste is voor je kind is niet meer nodig, en eindeloos onderzoeken en vergelijken ook niet. Zo blijft er meer tijd over voor echte verbinding. Onze deskundigen combineren hersenwetenschap met de montessorifilosofie voor het ultieme educatieve speelgoed.

Lovevery play kits

Lovevery speelkits is speelgoed voor het juiste moment

Met de Lovevery Speelkits hebben ouders altijd het juiste speelgoed op het juiste moment. Zo kunnen ze de ontwikkeling van hun kind ondersteunen met leerzaam speelgoed dat precies past bij de huidige fase. We hebben onze Speelkits veilig en duurzaam ontwikkeld, met speelgoed dat generaties lang meegaat en gemaakt is van duurzaam gewonnen hout, biologisch katoen, niet-giftige verf en veilig kunststof.

Speelkits met deskundige tips

De Speelkits van Lovevery maken het gezinnen makkelijker – met speelgoed voor nieuwsgierige baby’s en adviezen voor drukke ouders. Bij iedere Speelkit wordt een gids geleverd van 60 tot 80 pagina’s vol deskundige tips, onderzoeken en leuke thuisactiviteiten die in elk gezinsleven passen.

Unieke speelkits voor elke levensfase

De speelkits van Lovevery zijn uniek in de markt. Het eerste levensjaar ontvangen ouders iedere twee maanden een nieuwe Speelkit. De speelgoedkits voor baby’s helpen kinderen spelenderwijs de wereld ontdekken, nieuwe neurale verbindingen te leggen en verbinding te maken met hun ouders.

Speelkits voor de peuterfase

In de peuterfase ontvangen ouders iedere drie maanden een nieuwe Speelkit. De kits voor 1 jaar prikkelen de natuurlijke nieuwsgierigheid, stimuleren nieuwe vaardigheden en geven kinderen de vrijheid om de wereld te verkennen. De Lovevery speelkits voor 2 jaar stimuleren de groeiende zelfstandigheid – en laten kinderen alvast kennismaken met wetenschap en rekenen tijdens de reis van baby naar kleuter.

Lovevery play kits
Lovevery play kits

Adviesverkoopprijs Lovevery:

  • Baby kits € 84,-
  • Toddler kits € 126,-

Meer informatie vind je op de site van Lovevery

Oordeel vakjury:

Goed idee om speelgoed in een team van deskundigen, onderzoekers te ontwikkelen die aansluiten bij de ontwikkeling van een kind. Vernieuwend is de abonnementsvorm. Los van de educatieve waarden (a la Montessori) vindt de vakjury het speelgoed er heel goed uitzien en gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit behoudt zijn waarde en gaat vele jaren mee.