Lemo chair

Meegroeistoel vanaf de geboorte tot 99 jaar. De stoel kan met één hand worden aangepast zonder schroeven te verwijderen. Zowel de hoogte van de zitting als de voetensteun en de diepte van de zitting, kunnen gemakkelijk worden aangepast aan de grootte van de baby, kind of volwassene. Voor de aanpassing zijn maar 4 schroeven nodig. Wieltjes verminderen het risico van het omvallen en bevorderen tegelijkertijd de mobiliteit rondom het huis.

Strak en minimalistisch

Lemo Chair is een hoge kinderstoel die met het kind meegroeit van de vroege kinderjaren tot hoge leeftijd. Met strakke en minimalistische lijnen, past de stoel naadloos in de woonruimte van designgerichte ouders. Vanaf nu zijn kinderstoelen in woon- en eetkamers niet langer storende elementen, maar echte design objecten. En het beste is dat de Lemo Chair binnen enkele minuten kan worden geïnstalleerd

Lemo chair

Snel en makkelijk installeren

Met slechts vier schroeven, is de stoel snel en makkelijk te installeren. De hoogte van de zitting en de vier diepte posities zijn met slechts één hand in te stellen zonder gebruik van gereedschap. Het ergonomische ontwerp biedt optimaal comfort en ondersteunt het actieve zitten van het kind. Geïntegreerde wielen verlagen het risico van omvallen. De Lemo Chair is extreem stabiel en kan tot 95kg dragen.

Vanaf de geboorte

In combinatie met de Lemo Bouncer kan deze stoel vanaf de geboorte worden gebruikt. Van 6 maanden tot 3 jaar kan de LEMO babyset worden gebruikt (zitting met tafeltje). Daarna kan de stoel gebruikt worden tot een gewicht van 95kg, dus ook door volwassenen.

De kinderstoel is verkrijgbaar in twee versies met ieder zes kleuren. Beide versies hebben een aluminium frame. De zitting en de voetensteun zijn gemaakt van kunststof of essenhout.

Verkoopadviesprijs vanaf 179,95 euro (kunststof versie) of 209,95 euro (houten versie).

Meer informatie vind je op de site van Cybex