Het unieke en ondersteunende zitje is samen met experts ontwikkeld om ultiem ergonomisch comfort te bieden. Het zitje kan in één vloeiende beweging volledig plat worden gezet, terwijl een stevige zitting en rugleuning de rug, heupen en benen van de baby perfect ondersteunen voor een optimale ontwikkeling van de wervelkolom. Tegelijkertijd zorgen de beschermende zijkussens voor een behaaglijke schuilplaats. De cocooning stoel combineert het beste van twee werelden!Ontdek de nieuwe Joolz Day5, de vijfde generatie van het Joolz Day-model

Deze opmerkelijke 3-in-1 kinderwagen combineert het hoogste comfort en bescherming met de beste ondersteuning voor je kleintje. Met een indrukwekkende consumentenwaardering van 4,8 tilt de Joolz Day5 alle geliefde kenmerken van zijn voorganger naar een hoger niveau. Deze kinderwagen is ontwikkeld in samenwerking met experts voor ultiem ergonomisch comfort en zorgt ervoor dat je baby veilig en gezond is, waar je ook heen gaat.

Comfort voor pasgeborenen

De wolkenzachte reiswieg, met een hypoallergene en ademende Tencel-Lyocell-matras, biedt ultiem comfort voor pasgeborenen. De unieke ondersteunende stoel, waarvoor patent is aangevraagd, is samen met experts ontwikkeld voor ultiem ergonomisch comfort voor peuters. De volledig vlakke slaappositie is comfortabeler omdat het lichaam niet in een zogenaamde zigzagpositie wordt gedwongen. Een volledig vlakke slaappositie zorgt bovendien voor een betere ademhaling en verbetert de bloedcirculatie. De UPF 50+ cocooning-hemel beschermt je baby niet alleen tegen invloeden van buitenaf, maar creëert ook een knus plekje met verschillende ventilatiemogelijkheden.

joolz day 5

Lichtste premium comfortkinderwagen

Natuurlijk is comfort niet alleen belangrijk voor de kleintjes, maar ook voor de ouders. Daarom biedt de Joolz Day5 éénhandbesturing, een grote mand, vierwielvering, een verstelbaar stuur om rechtop te kunnen lopen en is hij op tafelhoogte. De eenvoudig opvouwbare en nieuwe transportvergrendeling zorgen voor een compact formaat dat ideaal is voor transport en rechtopstaande opslag. Met een gewicht van slechts 12 kg is de Joolz Day5 de lichtste premium comfortkinderwagen en de perfecte combinatie van kwaliteit, functionaliteit en premium design.

Joolz Day5

Adviesverkoopprijs € 1299,-

Meer informatie vind je op de site van JOOLZ

Reactie van de vakjury:

Prachtig afgewerkte volwaardige kinderwagen. De kinderwagen vouwt makkelijk in en uit en het uitschuifbare, verstelbare seatframe is uniek. Qua comfort en ergonomie van de reiswieg heeft Joolz grote stappen gezet.