De Joolz Aer is een compacte buggy die ook bruikbaar is voor pasgeborenen met het gebruik van de wieg. De Joolz Aer klapt in enkele seconden met slechts één hand in – zelfs met de wieg erop tot een compleet compact pakketje van maar 8 kg. De wieg is ruim en heeft een ademend en ergonomisch matras zodat jouw baby altijd de perfecte ondersteuning krijgt. Dankzij de bumper bar op de wieg is deze makkelijk te tillen zonder jouw kleintje te storen tijdens het slaapje.

De Joolz Aer kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot peuter en kan in enkele seconden worden ingeklapt – zelfs met de wieg eraan vast. Hij is meer dan een super comfortabele buggy, dit dankzij de uitbreiding voor pasgeborenen. Een ruime wieg waarin je baby alle ruimte heeft om te groeien.
De innovatieve wieg klikt gemakkelijk op de buggy. Je kunt de Joolz Aer opvouwen tot een compact pakketje, zelfs met de wieg erop wat maar 8 kg in totaal weegt. Dit is uniek in de markt. Door de lichtheid van de buggy kun je hem gemakkelijk over je schouder slingeren, zodat je armen vrij blijven om je kleintje vast te houden. Daarnaast heeft de Joolz Aer wieg ook een verlengde zonnekap met ventilatie. Als je baby ongeveer 6 maanden is kun je van wiegje naar zitje overschakelen en samen de wereld gaan ontdekken. Met een breedte van slechts 45 cm is hij klein genoeg om gemakkelijk in de auto, trein of bus te passen.

Unieke oplossing voor pasgeborenen

De Joolz Aer wieg is perfect voor pasgeborenen. Hij is knus en ruim, en wordt geleverd met een ademend matras zodat je baby comfortabel kan dutten. Je zal versteld staan van zijn innovatieve, snelle opvouwbaarheid met één hand. Je hoeft de wieg niet meer te verwijderen, klap hem gewoon op in en draag hem over uw je schouder. Hij weegt slechts 8 kg! Inmiddels thuis maar je kindje slaapt nog? Maak het bedje los en til ‘m gemakkelijk aan de bumper bar en zet hem neer op de pootjes onder de wieg, zodat je baby kan blijven slapen.

Compact opvouwbaar

De Joolz Aer wieg is zo compact, zonder in comfort te beperken. De Joolz Aer wieg heeft een unieke manier van opvouwen. Je kunt de Joolz Aer wieg met één hand tot één compleet pakketje opvouwen zonder erbij na te denken. Het is zo snel dat andere buggy’s het niet bij kunnen houden. Hij is supergemakkelijk op te bergen in zelfs het kleinste appartement. En als jij en je kleintje klaar zijn om de dag te beginnen, klap je hem gewoon in enkele seconden uit en kun je zo de deur uitlopen.

Adviesverkoopprijs € 239,-
Voor de complete set € 638,-

Meer informatie vind je op de site van Joolz

Juryrapport Joolz Aer buggy met wieg

Met het in één keer kunnen opvouwen van de buggy inclusief reiswieg is een wezenlijk probleem opgelost. Ouders zitten anders altijd met de reiswieg als sta-in-de-weg. Knap gedaan hoe deze royale reiswieg qua techniek wordt opgevouwen. Ook een pre is het razendsnel in en uit kunnen vouwen, de compactheid, het lichte gewicht (6 kg) en de ergonomische backrest van de buggy.