IZZZI is een innovatieve draagoplossing voor iedereen die voor gemak wil kiezen. Draagzak IZZZI is meteen na de geboorte te gebruiken tot de leeftijd van ongeveer 6 maanden/ 9kg (newborn insert inbegrepen). Deze draagzak bootst de instinctieve draaghouding na, alsof je je baby in je beschermende armen wiegt. Door de optimale gewichtsverdeling over schouders, rug en heupen is IZZZI net zo comfortabel voor de ouders als de baby. Ook is het mogelijk borstvoeding te geven tijdens het dragen.

Innovatieve manier van natuurlijk en instinctief dragen

Om te beginnen moet een goede draagzak ergonomisch zijn. Dat wil zeggen dat je baby van top tot teen goed ondersteund wordt, en het rugje de natuurlijke houding kan behouden. izzzi komt met een nieuw concept: de medische en wetenschappelijk onderzochte, natuurlijke en instinctieve manier van dragen die dezelfde is als wanneer je je kindje instinctief in je beschermende armen zou wiegen. Je kindje wordt altijd veilig en comfortabel gepositioneerd met de kin omhoog, het gezicht zichtbaar en de neus en de mond vrij. Wil je je pasgeboren baby dragen, dan gebruik je de bijgeleverde newborn insert. Draagzak izzzi groeit mee tot een leeftijd van gemiddeld 6 maanden.

Sportieve one-size-fits-all draagzak voor actieve, jonge ouders

Baby’s zijn er in alle soorten en maten, zo ook hun ouders. Deze “one-size-fits-all” draagzak past zowel moeders àls vaders perfect omdat izzzi’s ontwerp eenvoudig verstelbaar is. Zelfs als je partner een stuk groter (of kleiner) is, vergt het minimale inspanning om izzzi aan te passen. Het unieke symmetrische ontwerp zorgt ervoor dat zowel links- als rechtshandigen de draagzak makkelijk kunnen gebruiken.

Kenmerken:

  • Leeftijd – vanaf de geboorte (maat 50/ 3,5kg) tot gemiddeld 6 maanden (maat 68/ 9 kg)
  • Draagpositie – een natuurlijke en instinctieve manier van dragen
  • Kenmerk – handig en snel, mogelijkheid tot discreet borstvoeding geven
  • Gecertificeerd – getest volgens EN 13209-2:2015
  • Materiaal – high-end ademende stoffen
  • Wassen – 30 graden met een mild wasmiddel, vlekken kunnen ook verwijderd worden met een vochtige doek. Doe izzzi altijd in een waszak. Mag niet in de droger
  • Kleuren – coal, stone, moss en sand

Adviesverkoopprijs € 170,-

Meer informatie vind je op de site van IZZZI