Voor alle temperaturen: twee aparte slaapzakken: een buitendeel van 3.2 TOG en een binnendeel (zomer)slaapzak van 0.3 TOG, die eenvoudig aan elkaar worden geritst, zodat de slaapzak over de hele lengte op zijn plaats blijft zitten. De 3-deelbare rits loopt door tot de achterkant, waardoor je openingen kunt maken voor gebruik in de autostoel. De verstelbare slaapzak kan meegroeien van maat 68 tot 98.De Hopper 4-Seizoenen baby slaapzak biedt baby’s niet alleen het hoogste comfort maar kan ook worden aangepast aan verschillende temperaturen, het hele jaar door.

Een van de unieke kenmerken is het innovatieve ontwerp. De slaapzak bestaat uit twee aparte slaapzakken: een buitenste slaapzak met een TOG-waarde van 3.2 en een binnenste (zomer)slaapzak met een TOG-waarde van 0.3. Deze twee kunnen eenvoudig worden samen geritst en binnenin worden vastgemaakt op de hoeken zodat de slaapzak tijdens het slapen op zijn plaats blijft zitten.

hopper vierseizoenen slaapzak lodger

De slaapzakken hebben ieder een eigen kleur rits zodat er bij het samenvoegen van de twee slaapzakken geen verwarring kan ontstaan. Beide slaapzakken zijn gebreid van 100% katoen wat heerlijk zacht aanvoelt op de tere babyhuid, alleen het dikkere buitendeel heeft een polyester vulling om de kou te trotseren.

Ook voor gebruik in autostoeltje

Ouders zijn veel onderweg, daarom kan deze slaapzak in verschillende situaties worden gebruikt zoals in het autostoeltje. Om een slapend kindje uit het autostoeltje te halen en ongestoord in zijn bedje te leggen (of andersom) is de 3-deelbare rits ideaal voor het maken van openingen voor de 3 en/of 5-puntgordels. Dat is ook ideaal bij een verschoonbeurt, deze kan enkel aan de onderkant opengeritst worden zodat de slaapzak niet helemaal uit hoeft!
En met de verstelbare maatvoering groeit deze slaapzak met de baby mee, vanaf maat 68 tot 98 (ongeveer 2,5 jaar oud). Dit betekent genieten vanaf 6 maanden en nog jaren erna. 

Adviesverkoopprijs € 89,90

Meer informatie vind je op de site van Lodger

Reactie van de vakjury:

‘Ideaal ontwerp, hiermee hoef je niet meerdere slaapzakken aan te schaffen maar deze is geschikt voor alle seizoenen. Met duidelijke uitleg over TOG-waarden. De deelbare ritssluiting aan de onderkant maakt niet alleen verschonen makkelijk maar je kunt daarmee ook openingen maken om in een autostoeltje te gebruiken.’

Tevens winnaar van de Negenmaandenbeurs Consumer Award