Hero eco fles

De HeroEcoFles is een milieuvriendelijke babyfles gemaakt van o.a. glas. De hoes is van plantaardig materiaal zoals maïszetmeel gemaakt en is in verschillende hippe kleuren verkrijgbaar. De voedingsfles heeft een borstvormige voedingsspeen die voor 97% geaccepteerd wordt door baby’s.

HeroEcoFles is gemaakt van glas en plantaardig materiaal

De HeroEcofles wordt geleverd in een hoes, die zorgt voor bescherming en extra grip. Net als alle andere voedingsflessen van Herobility is het fijn voor uw baby om voeding te krijgen uit deze fles, mede door de borstvormige voedingsspeen die voor 97% geaccepteerd wordt door baby’s. De EcoFles wordt in verschillende hippe kleuren gemaakt en worden ook in de maten 220ml en 320ml geleverd.

Bestendig voor vaatwasser en magnetron

Hero Eco Fles

De voedingsflessen zijn vaatwasser, magnetron en hittebestendig en voldoen aan FDA en EU veiligheidsnormen. Per aankoop wordt er een klein bedrag gedoneerd aan de World Childhood Foundation, opgericht door H.M. koningin Silvia van Zweden en voor elke HeroEcoFles die er wordt verkocht wordt er een boom geplant in Sub-Sahara Afrika via Trees For The Future.

De flessen zijn 100% vrij van BPA, BPS, BPF en DEHP.
Verkoopadviesprijs 21,99 euro
Meer informatie vind je op de site van Herobility

Hero eco
Hero Eco fles
Hero Eco fles