Het nieuwe premium matras Hennepnatura van Kadolis is voor 97% biologisch, heeft geen enkel chemische behandeling en bevat 0% plastic. Dit matras is individueel verpakt in een kartonnen doos. Een slimme combinatie van duurzame materialen voor een perfecte ondersteuning, een optimaal comfort en een natuurlijke ventilatie. De tijk is afneembaar en machinewasbaar.Hennepnatura matras: natuurlijk, lokaal en duurzaam

Het Hennepnatura Matras (Chanvrenatura) is de uitslag van meerdere jaren testen en mixen van materialen. Gebaseerd op onze nr. 1 matras (Cocolatex) zijn wij verder gegaan in het selecteren van natuurlijke, lokale en duurzame materialen. Soms zijn de natuurlijke bronnen niet compatibel met veiligheidsnormen en/of een dagelijks gebruik. Meestal worden chemicaliën gesproeid of zijn de producten niet wasbaar. Bij Kadolis garanderen wij dat er geen chemicaliën gebruikt zijn en dat de matrashoes machinewasbaar is.

Verpakking van karton

Sinds 2020 hebben we dankzij onze nieuwe verpakkingen 1,8 ton plastic vermeden. Wij blijven ons inspannen om plastic uit al onze producten te verwijderen. Onze prioriteit: natuurlijke producten ontwikkelen zonder aardoliederivaten. Onze actie: de koolstofvoetafdruk verkleinen. Al onze producten worden vervaardigd in Frankrijk en in Europa. Het Hennepnatura Matras heeft 0% plastic en is in een kartonnen doos verpakt. Met zijn natuurlijke materialen biedt het Hennepnatura Matras een ideale mix tussen ondersteuning, comfort en ademend vermogen. Baby’s die in een optimale omgeving slapen, slapen beter. Goed voor de kindjes en goed voor de ouders ook!

Adviesverkoopprijs € 229,-
(matras 60 x 120 cm)


Meer informatie vind je op de site van Kadolis.

Reactie vakjury:
Een zo goed als biologisch matras zonder plastic, helemaal duurzaam door materialen en levensduur. Erg milieuvriendelijk maar toch comfortabel en heeft met een natuurlijke ventilatie. Tijk is goed wasbaar. Dit matras gaat met zijn tijd mee.