De duurzame babyflessen van Hegen groeien mee met je kind: van babyfles, tot snackbakje en waterbeker. Vrij van BPA, BPS en PVC. Kolven, bewaren en voeden met slechts één fles. De anti-koliek ventilatieopening minimaliseert krampjes, boertjes en spugen. De ultrazachte asymmetrische speen voorkomt tepelverwarring. Gemaakt van duurzaam, medisch gecertificeerd materiaal. Eenvoudig te combineren met borstvoeding. Met een asymmetrische speen dat krampjes, boertjes en spugen minimaliseert en een revolutionaire kliksluiting (i.p.v. draaien). Optimaal behoud van voedingstoffen en mineralen.

Hegen babyflesjes zijn gemaakt van het duurzame medische materiaal PPSU, waardoor ze temperaturen kunnen weerstaan van -20°C tot 180°C. Hegen babyflessen zijn vrij van BPA, BPS, PVC, zijn vaatwasser bestendig en kunnen in de magnetron. Hegen flesjes groeien mee met je baby en kunnen later worden gebruikt als snackbeker of om babyvoeding, koekjes, fruit of zelfs drinken (met het tuitbeker accessoire) in te bewaren.

.

hegen babyflessen

De voordelen van de Hegen flessen

  • Asymmetrische speen die krampjes, boertjes en spugen minimaliseert
  • Van nature vrij van BPA, BPS en PVC
  • Gemaakt van PPSU: weerstand van -20°C tot 180°C
  • Met slechts één klik lekvrij te sluiten
  • Vierkant: eenvoudig schoon te maken en makkelijk vast te houden voor baby
  • Door te gebruiken als drink- en snackbeker (voor babyvoeding, koekjes, fruit)
  • Vaatwasserbestendig en kunnen in de magnetron

De Hegen babyfles is verkrijgbaar in de maten: 150ml, 250ml en 330ml.

De uniek ontworpen Hegen speen heeft, in tegenstelling tot reguliere spenen, juist geen anti-druppelfunctie. Een natuurlijke borst van een moeder druppelt, dus waarom flesspenen niet? Dankzij de asymmetrische speen kun je je baby in een natuurlijke rechtopstaande positie voeden, waardoor de scherpe kanteling die conventionele babyflessen nodig hebben tot een minimum wordt beperkt; om het risico op terugstroming van melk te verminderen. Je kunt de fles combineren met spenen van verschillende maten om zo de speen aan te passen naar het drinkritme van je baby: extra slow flow (prematuur en newborn), slow flow (0m+), medium flow (3m+), fast flow (6m+) en een XL pap speen.

Kolven, bewaren, voeden

Naast dat je de Hegen babyfles als voedselopslagbakje kunt gebruiken, is er ook een mogelijkheid om, door middel van de Hegen Electric Breast Pump elektrische borstkolf of de Hegen Handkolf, direct in de fles te kolven en deze luchtdicht af te sluiten met het speciale opslagdeksel. Deze opslagdeksels kun je vervolgens aan elkaar koppelen, voor optimaal gebruik van de opslagruimte voor je gekolfde melk in de vriezer of koelkast. Of klik direct de flesspeen op het bakje om je baby flesvoeding te geven. Hegen babyflesjes sluiten dus perfect aan op het geven van borstvoeding.

Adviesverkoopprijs € 16,99

Meer informatie vind je op de site van Hegen

hegen babyflessen
hegen

Juryrapport Hegen babyflessen, Hegen Ltd

Deze fles is vernieuwend qua materiaal, kliksluiting, toepasbaarheid en vierkante vorm. Het gaat om een nieuw type kunststof, vrij van schadelijke stoffen en dat ook in magnetron en vaatwasser mag. Verder is dit materiaal krasvast en door de vierkante vorm goed stapelbaar. Het gaat om een complete familie qua producten die je lang kunt gebruiken, aldus de vakjury.