Een wereldprimeur: de eerste spuit die niet van plastic is gemaakt maar van medisch kwaliteit siliconen. Twee vacuüm openingen: één met een spuitmond en één met een grote ovale opening. Herbruikbare spuit (lange levensduur). Waterdicht (kan niet per ongeluk worden gespild). Vrij van BPA, PVC en ftalaten. Kan direct worden gebruikt om baby te voeden of ogen en neus schoon te maken.

 Gemaakt van medische siliconen

Deze collectors zijn ontworpen om in een zeer specifieke behoefte te voorzien. Zoals u misschien al weet, werd colostrum traditioneel verzameld met harde plastic spuiten voor eenmalig gebruik, wat betekent dat het verzamelen van deze kostbare colostrum vaak ongemakkelijk en verspillend was. Er was behoefte aan een alternatief hiervoor, iets zachts voor zowel moeder als baby dat gemakkelijk gesteriliseerd kon worden, zodat het zo vaak als nodig hergebruikt kon worden.

Herbruikbaar

Haakaa werkt hard samen met professionals en moeders over de hele wereld om echt nuttige, innovatieve producten te creëren die het leven van moeders net iets gemakkelijker te maken. Deze Colostrum Collector is gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit, wat betekent dat het geen vervelende gifstoffen uitloogt en veilig kan worden bewaard in de koelkast of vriezer. Het is gemakkelijk te gebruiken en opnieuw te gebruiken, waardoor het de ideale optie is voor moeders, zowel voor als na de geboorte!

  • Verzamel, bewaar en voer Colostrum uit dezelfde container.
  • Gemaakt van 100% siliconen van medische kwaliteit.
  • Zachte, samenknijpbare siliconen hebben een vacuümeffect om druppels op te vangen.
  • De punt zuigt het colostrum van de tepel af en kan ook worden verwijderd om rechtstreeks in de opvangbak te kolven.
  • Draagbaar, lekvrij en herbruikbaar.
  • Hitte- en vriesbestendig.
  • Duidelijke metingen.
  • Niet giftig en veilig voor pasgeborenen.
  • BPA-, PVC- en ftalaatvrij.
  • Geschikt voor koelkast, vriezer, vaatwasser en magnetronsterilisator.

Ook voor andere doeleinden te gebruiken

Imiddels worden deze collectors ook voor andere doeleinden gebruikt. Wanneer mama’s geen borstvoeding meer geven, wordt de colostrum collector gebruikt voor o.a. oogdruppels, medicijnen spuit of lotions voor onderweg.

Adviesverkoopprijs € 28,95
Meer informatie vind je op de site van Haaka

Reactie van de vakjury:

Dit is een product dat nog niet eerder op de markt is gebracht. Bijzonder product om eerste, kostbare moedermelk op te vangen en daarna ook te kunnen gebruiken voor andere doeleinden.