gina zazu

Gina is een combinatie van een nachtlampje en zaklamp in één. Past perfect in een kinderhand en is gemakkelijk te bedienen. Nachtlampje en zaklamp zijn tegelijk te gebruiken: het kindje kan gaan slapen met het nachtlampje. Ondertussen is de zaklamp te gebruiken, zonder dat het nachtlampje uit gaat.

Gina helpt je kindje in het donker

Gina het girafje helpt je kindje op weg in het donker. Roept jouw kindje je ook altijd, als je net weer beneden bent en lekker met een kopje thee op de bank zit? Je zoontje moet opeens heel erg nodig plassen, maar wil niet alleen over de donkere gang…Je dochter is haar favoriete knuffel kwijt geraakt in het donker en gaat echt niet zonder slapen… Komt dit je bekend voor? Dan is Gina de Giraffe misschien wel de oplossing.

Zazu Gina
Zazu Gina

Nachtlampje en zaklamp

Gina is niet alleen een leuk nachtlampje met meerdere kleuren licht, maar ook een handige zaklamp. Dit girafje helpt je alles terug te vinden in het donker. Gebruik Gina als nachtlampje voor je kindje om bij in slaap te vallen. Je kunt kiezen uit 7 verschillende kleuren licht en het lampje schakelt automatisch uit na 30 minuten.

Heeft je kindje wat extra licht nodig: bijvoorbeeld om naar het toilet te gaan, een boekje te lezen of die lievelingsknuffel onder het bed vandaan te vissen, dan kan hij/zij het nachtlampje oppakken en gemakkelijk de zaklamp aan doen. De zaklamp geeft een helder licht en gaat na 10 minuten automatisch uit, waardoor de oplaadbare batterij lang mee gaat.

Verkoopadviesprijs 29,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Zazu