Innovatief aan FLOT badspeelgoed is het feit dat het makkelijk schoon te maken is. De gehele collectie wordt geproduceerd uit duurzame materialen. En het stimuleert de ontwikkeling van de fijne motoriek en het zintuiglijk bewustzijn.Wat is Flot speelgoed?
Flot is een collectie innovatief badspeelgoed dat de sensorische vaardigheden en zelfstandigheid van kinderen vanaf 10 maanden bevordert. Om bij te dragen aan de gezonde ontwikkeling van kinderen, is deze collectie ontwikkeld in samenwerking met specialisten op het gebied van kindertijd: Sonia Krief, kinderverzorgster, en Anaïs Rognard, ergotherapeut met specialisatie in pediatrie. Flot biedt tal van mogelijkheden voor bevordering: zintuiglijke waarneming, hygiëne, welzijn, zelfstandigheid, fijne motoriek, zelfvertrouwen, experimenteren en verbeeldingskracht.

Waarom zou je kiezen voor Flot?

  • Pedagogisch en innovatief: of het nu gaat om leren, zelfstandig wassen, ontwikkeling van fijne motoriek, de vijf zintuigen, zelfstandigheid of gewoon spelen en experimenteren – de drie vriendjes ondersteunen, geven kinderen zelfvertrouwen en leren hen de juiste gewoontes.
  • Schimmelvrij (eindelijk!): gangbaar badspeelgoed verzamelt schimmel. Daarom zijn de vriendjes gemaakt van twee afzonderlijke delen, zodat ze 100% wasbaar zijn en vanzelf kunnen drogen.
  • Flot is een collectie die volledig is ontworpen door Oppi Toys in Montpellier en voor 100% in Frankrijk is geproduceerd en samengesteld.

Wie zijn Kuji, Kaba en Tako?

  • Kuji de walvis heeft een sensorische borstel waarmee kinderen zichzelf kunnen wassen en borstelen en die helpt bij de ontwikkeling van fijne motoriek door tactiele waarneming. Dankzij zijn speelse ontwerp kunnen kinderen water laten stromen en leren zichzelf af te spoelen.
  • Kaba het nijlpaard heeft kleine pootjes die zijn uitgerust met massageballen. Zo kunnen kinderen voor, tijdens of na het baden genieten van een ontspannend moment en hun zintuigen trainen. Met het water dat uit zijn neusgaten wordt gespoten, is Kaba de perfecte vriend om te lachen en spetteren!
  • Tako de octopus heeft ongekende superkrachten: hij kan regen en schuim produceren! Kinderen kunnen experimenteren, lachen en hem met zijn zuignappen vastzetten.

Adviesverkoopprijs € 19,99

Meer informatie vind je op de site van Flot

Reactie van de vakjury:

Wat een mooi en bijzonder speelgoed, oordeelt de vakjury! Een nieuwe kijk op speelgoed waar veel speelse en sensorische elementen in zijn verwerkt. Prachtig design, handzaam om te gebruiken en deze speeltjes zullen kinderen uitnodigen om te ontdekken en met water te spelen. Duurzame materialen.