Een houten meetlat als uniek familie kunstwerk. Die streepjes op de muur wil je voor altijd koesteren. Van nu tot later als je groot bent! Op een creatieve manier leg je de groei van je kind vast, waarbij je de meetlat door de jaren heen kunt personaliseren door de lengte en naam van je kind(eren) voor altijd vast te leggen door te stempelen of schrijven.

Liefslabel meetlat

Persoonlijk familie kunstwerk met Familie Meetlat

Met deze tips tover je de meetlat om in jouw persoonlijke familie kunstwerk. Kies een vast meetmoment per jaar, bijvoorbeeld op de verjaardag of op 1 januari of geef er lekker je eigen draai aan. Wees niet bang om te beginnen, dit maakt van jouw meetlat écht een bijzonder familie kunstwerk. Weet je niet meer alle maten? Zoek het consultatiebureauboekje op. Licht de geboortelengte en meetmomenten uit met een stempel van een hartje, sterretje of een andere vorm.

Liefslabel meetlat

Mogelijkheden met Familie meetlat

Je kunt per kind een meetlat kopen maar een legenda van de namen onder- of bovenin maken kan ook. Je kunt de verschillende kinderen aangeven met een andere kleur inkt of bijvoorbeeld de sterretjes stempel voor zoonlief en hartjes stempel voor dochterlief, zodat je niet elke keer de naam erbij hoeft te zetten.

Maak een tijdlijn met Familie meetlat

Span een touwtje of lintje rondom en bevestig met knijpers foto’s, briefjes, tekeningen en herinneringen. Maak een foto van het meetmoment of je lievelingsfoto van dat jaar en hang deze erbij. Zo zie je echt hoe groot je bent geworden! Wat een gave tijdlijn krijg je dan. Superleuk om te gebruiken als prop voor een fotoshoot. Een newborn shoot, maar ‘later als je groot bent’ mag ook!

Nog meer tips voor jouw unieke meetlat

Bepaal welke gegevens je wilt vastleggen. Bijvoorbeeld de lengte, datum en/of naam bij de geboortelengte van het kleine wondertje. Je kunt er ook voor kiezen te starten met de geboortedatum en daarna 3 maanden, 6 maanden, 1 jaar, 2 jaar, … te noteren bij de lengte die het kind op dat moment is.

Leg lengte andere gezinsleden vast

Ook leuk om de lengte van papa, mama of andere familieleden vast te leggen. Het is natuurlijk geen voorwaarde om kinderen te hebben om deze meetlat te kopen. Je mag ‘m ook blanco in je huis zetten en er gewoon naar kijken.

Adviesverkoopprijs € 49,95 tot € 119,95

Meer informatie vind je op de site van Liefslabel

Liefs label meetlat
Liefs Label meetlat

Oordeel vakjury:

Wie kent het zetten van de streepjes op de deurpost niet naarmate een kindje groeit? Wat een slim en origineel idee om dit decoratief op een boomlat vast te leggen. Authentiek en herkenbaar voor iedere ouder, aldus de vakjury.