Het wipstoeltje van Ergobaby is ontwikkeld in samenwerking met een kinderorthopedist. Het gepatenteerde, uitneembare inzetstuk voor pasgeborenen, biedt ergonomische ondersteuning voor baby’s waar dat nodig is en helpt het afplatten van het hoofdje te voorkomen. Het geeft voldoende ruimte om hun hoofd te draaien. Het wipstoeltje heeft een stevige basis en kan worden gebruikt vanaf de geboorte tot de peutertijd, met drie verstelbare hoogtes met behulp van een voetpedaal met een veiligheidsknop om de geselecteerde hoogte te vergrendelen.Ergonomische wipstoel die meegroeit

Van een knus ligstoeltje voor pasgeborenen tot een ontspannend wipstoeltje tot een functioneel peuterzitje. Het Ergobaby Evolve 3-in-1 wipstoeltje groeit mee met de baby (van 2,5 kg tot 13,2 kg). Vanaf de eerste dag ervaart de baby comfort dankzij het uitneembare ergonomische pasgeboren inzetstuk, ontwikkeld onder begeleiding van een kinderorthopedist.

De hoeken en posities van de wipstoel zijn ontworpen voor ergonomische ondersteuning en comfort. Het biedt een M-vormige heuppositionering en een speciaal vervaardigde hoofdsteun die het afplatten van het hoofdje helpt voorkomen.

Naarmate de baby groeit, kun je het wipstoeltje aanpassen door het inzetstuk te verwijderen en heb je de keuze uit drie hoogtes die zijn afgestemd op elke ontwikkelingsfase. In de middelste stand kunnen baby’s zichzelf wiegen, terwijl de hoogste stand perfect is voor peuters die alles willen zien wat er om hen heen gebeurt.

Comfortabel en ademend

Het wipstoeltje biedt meer comfort door de combinatie van zachte gebreide stof en ademend mesh. Het is ontworpen met Ponte Knit (79% polyester, 17% rayon, 4% spandex) op de zachte, nauwsluitende delen van de stof en met een ademend mesh (100% polyester) om comfort voor de baby op de juiste plaatsen te creëren. De achterkant is gemaakt van Cotton Twill, zacht en duurzaam voor langdurig gebruik. Alle stoffen die voor het wipstoeltje zijn gebruikt, zijn getest en zijn vrij van schadelijke stoffen. De stoelhoes is afneembaar en machine wasbaar.

Natuurlijk schommelen, staat heel stabiel

Het wipstoeltje maakt gebruik van natuurlijke schommeltechnologie, er zijn geen stekkers, batterijen of schakelaars nodig. Het lichtgewicht ontwerp (3,8 kg) kan plat worden opgevouwen voor compacte opslag of transport. Het wipstoeltje heeft een harnas met clip-in-gesp, waardoor het gemakkelijk in en uit te trekken is. De gespen zijn bluesign goedgekeurd, een certificering die de totale toeleveringsketen en productiecycli onderzoekt, inclusief milieu-inputs en eventuele afvalproductie/verwijdering.

De stevige basis en trapverstelling met veiligheidsslot zorgen voor stabiliteit en veiligheid. Het wipstoeltje is door de Duitse Vereniging Aktion Gesunder Rücken e.V. gecertificeerd als rug vriendelijk product.

Adviesverkoopprijs € 199,-

Meer informatie vind je op de site van Ergobaby

Reactie van de vakjury:

Behalve dat deze wipstoel een ergonomische insert heeft, kan deze met de voet worden bediend en vastgezet. Zeer stevige en stabiele wipstoel en handig dat deze plat kan worden opgevouwen om op te bergen of te vervoeren naar een andere plek.