De Evolux Verzorgingstafel van Childhome is de eerste design verzorgingstafel die verstelbaar is op wel vier verschillende hoogtes. De verzorgingstafel kan afgesteld worden op de lengte van mama of papa zodat deze niet hoeven te bukken om de baby op te tillen. De grote en stevige verzorgingsunit met hogere randen zorgen ervoor dat de verzorgingstafel veilig gebruikt kan worden voor een baby tot 15 kg. Een afneembaar 3-punts veiligheidsharnas zorgt ervoor dat de baby te allen tijde veilig is.

Evolux verzorgingstafel, Childhome

De Evolux Verzorgingstafel van Childhome is verstelbaar in hoogte

De nieuwe Evolux Verzorgingstafel van Childhome is de eerste verzorgingstafel die verstelbaar is in hoogte. Dankzij de verlengbare poten en de bijgeleverde wielen, kan de tafel op vier verschillende hoogtes ingesteld worden. De handige wieltjes met rem zorgen ervoor dat de tafel makkelijk verplaatst kan worden.
De schokabsorberende verzorgingsunit is groter dan bij de meeste verzorgingstafels en kan ook afzonderlijk gebruikt worden. Bovendien heeft de unit hogere randen en een afneembare 3-punts veiligheidsgordel zodat de baby te allen tijde veilig is. De stevige constructie van de Evolux Verzorgingstafel zorgt ervoor dat deze gebruikt kan worden voor een baby tot wel 15 kg.
Het bijgeleverde verzorgingskussen is vervaardigd uit ademende 3D-Mesh voor een optimaal comfort. Handig detail, het kussen mag gewoon in de wasmachine. Ook het handige opbergmandje is uit deze ademende 3D-Mesh gemaakt en mag dus ook in de wasmachine.

De Evolux verzorgingstafel is één van de drie nieuwe producten van de Evolux lijn. Het prachtige ontwerp van de Evolux lijn werd afgeleid van de populaire Evolu kinderstoel van Childhome. De stevige beuken poten zijn ook hier iets schuiner geplaatst om stabiliteit te verzekeren en kantelgevaar te vermijden. Met deze nieuwe producten biedt Childhome een veiligere en comfortabelere omgeving voor ouders en baby’s, waardoor het dagelijks leven gemakkelijker wordt.

Adviesverkoopprijs 299 euro
Meer informatie vind je op de site van Childhome

Evolux verzorgingstafel, Childhome

Juryrapport Evolux verzorgingstafel

De Evolux verzorgingstafel combineert een aantrekkelijk design met veel gebruikersgemak. De verzorgingstafel is in verschillende hoogtes verstelbaar en met de ruime verzorgingsunit en veiligheidsharnas wordt een veilige en gemakkelijke verzorging van de baby gewaarborgd. Door de stevige constructie is de verzorgingstafel te gebruiken voor een baby tot wel 15 kg. De verzorgingstafel kan eenvoudig worden verplaatst dankzij de handige wieltjes met rem. Een ander praktisch detail: de verzorgingsunit is ook afzonderlijk te gebruiken.