Dit revolutionaire Evolution PREMIUM pakket van Matras én 3D SafeSleep Beschermer laat je kindje altijd veilig doorslapen, ook bij veel voorkomende babykwaaltjes. Deze matraskern bestaat uit duurzaam materiaal en heeft een stevige structuur. Ontwikkeld voor een optimale rugondersteuning. De open cel structuur van de matraskern bevordert de ventilatie en vochtafvoer.

aerosleep matras

Een goede nachtrust dankzij het AeroSleep Evolution Premium matraspakket

Met het geïntegreerde PREMIUM systeem kan je kindje zowel vlak als hellend slapen. Schuin slapen wordt vaak geadviseerd bij veel voorkomende kwaaltjes zoals spugen, krampjes, verkoudheid en pijnlijke tandjes en oortjes. Schuin liggen bevordert ook de spijsvertering en de ademhaling. Naar gelang de behoefte van je kindje vorm je dit PREMIUM matras in een handomdraai om tot een matras met een licht hellend vlak van 7°. Het matras wordt beschermd door een innovatieve matrashoes. De speciale structuur van de matrashoes zorgt voor extra matraskern ventilatie. De matrashoes is luxe uitgevoerd en voelt zacht aan. De matrashoes is afritsbaar en machine-wasbaar op 60°C. De matraskern draagt het Certipur label. De matrashoes is ÖkoTex 100 Klasse 1 gecertificeerd.

De AeroSleep SafeSleep 3D Beschermer

De AeroSleep SafeSleep 3D Beschermer laat je kindje altijd veilig ademen, droog en goed doorslapen en houdt het Evolution matras in top conditie. De 3D technologie van AeroSleep bestaat uit 3 lagen en is uitgebreid wetenschappelijk getest. Elke laag heeft een belangrijke functie voor het veilig en goed doorslapen van je kindje. De 3D-structuur garandeert een vrije ademhaling. Ook zorgt de extra luchtlaag voor de afvoer van overtollige warmte en een veilige warmteregulatie. Bovendien wordt het vocht door de 3D structuur afgevoerd en in de absorberende laag opgenomen. Naast goed ademen en een veilige temperatuur ligt je kindje dus ook altijd droog. Hiermee worden vroegtijdig wakker worden en huidirritaties voorkomen. Buiten de uitgebreide bescherming van je kindje, heeft de protector nog een andere belangrijke functie. Het houdt het matras mooi, schoon en vrij van bacteriën en allergenen. De AeroSleep SafeSleep 3D Protector is ook machine-wasbaar op 60°C.

Het AeroSleep Safesleep Hoeslaken voor PREMIUM matras

Combineer dit matraspakket altijd met de originele AeroSleep SafeSleep Hoeslakens voor PREMIUM matras. De geperforeerde stof zorgt voor een optimale werking van de ademende 3D technologie. Deze hoeslakens zijn los verkrijgbaar in diverse kleuren.

Matraskenmerken Evolution PREMIUM pack 2 in 1

Matras Evolution Premium en SafeSleep 3D beschermer, met Premium systeem voor vlak en hellend slapen
Verlicht buikkrampjes, spugen, verkoudheid, oorpijn etc., ondersteunt de ademhaling en spijsvertering
Matras van duurzame, hoogwaardige kwaliteit met afneembare, luxe matrashoes
Altijd veilig ademen, warmte regulerend en vochtabsorberend dankzij 3D technologie
Machine wasbaar op 60°C
Wetenschappelijk getest
Voldoet aan de EN 16890 norm voor babyveiligheid, Certipur gekeurd, ÖkoTex 100 Klasse 1 gecertificeerd, TÜV Rheinland getest
Beschikbare afmetingen LxBxH 120x60x12 cm/ 140x70x12cm
Hellingsgraad bij anti-reflux: helling 7° – hoogste punt 20cm, laagste punt 5cm

Adviesverkoopprijs 209,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Aerosleep

Evolution Premium matras , Aerosleep

Juryrapport Evolution Premium matras, Aerosleep

Door de speciale wigvormige insnijding van het koudschuim kan dit matras in een lichte helling worden gebruikt en daarmee verlichting geven bij voorkomende babykwaaltjes zoals spugen en pijnlijke oortjes. De bijbehorende Aerosleep matrasbeschermer zorgt ervoor dat het kindje droog ligt en vrij kan ademen, ook als het per ongeluk op zijn buik draait.

Aerosleep Evolution Premium matras won tevens de Consumer Award van de Negenmaandenbeurs