De eerste biometrische fles die de moederborst exact nabootst in de hele wereld. De flesvorm van een echte borst, de klieren zoals in een moederborst en de flexibiliteit van een echte tepel. Er is geen één fles die melk laat toestromen middels diverse gaatjes waar jouw baby dezelfde drinktechniek dient toe te passen als aan de moederborst.

 Emulait
Emulait

Emulait ondersteunt gezinnen in hun voedingstraject met een fles die natuurlijker gemodelleerd is dan ooit tevoren.

De ontwikkeling van Emulait werd begeleid door de wetenschappelijke adviesraad (Scientific Advisory Board, SAB), die bestaat uit vooraanstaande deskundigen op het gebied van borstvoeding, zuigelingenvoeding en gezondheid van moeders.

Het doel van Emulait was een voedingssysteem te ontwerpen dat de menselijke anatomie, functie en ervaring van borstvoeding zo dicht mogelijk benadert. Dit is bereikt door middel van onderzoek door het ontwerp- en ontwikkelingsteam en een creatieve en onconventionele benadering van flesontwerp en techniek dan ooit tevoren.

De SAB benadrukte actief zuigen als een belangrijke functie van deze unieke benadering en het belang van de natuurlijke menselijke tepel wanneer het kind de tepel terugtrekt naar het gehemelte. Er is simpelweg geen andere zuigfles die deze eigenschap biedt met conventionele spenen, waardoor de babymelk kan afnemen alleen door zijn eigen zuigkracht.

Emulait kleur speen
Emulait

Voor een optimale flesvoedingservaring

Empathie was een belangrijk aspect in dit proces. Het innovatieve ontwerp van Emulait herstelt de flesvoedingservaring die tot nu toe niet beschikbaar was. De fles is ontworpen en ontworpen om veel voordelen te bieden, zoals de ontwikkeling van de mond, een gezonde spijsvertering en comfort, relationele verbinding tijdens het voeden en een plezierige zintuiglijke ervaring zoals natuurlijke borstvoeding.

Adviesverkoopprijs € 39,95

Meer informatie vind je op de site van Emulait

Reactie van de vakjury:

Uniek ontwerp, fraai vormgegeven en levensechte benadering van de moederborst inclusief melkkanaaltjes. Geweldig dat moeders kunnen kiezen uit verschillende huidskleuren en tepelvormen van het speengedeelte. Dit draagt allemaal bij aan het minimaliseren van speen- en tepelverwarring bij de overgang van borst- naar flesvoeding.