Elvie Pump, de eerste muisstille én 100% draagbare borstkolf die perfect aansluit bij de huidige levensstijl van jonge vrouwen. Zij willen flexibel zijn, niet thuis vasthangen aan een borstkolf. Dankzij Elvie Pump kan je kolven waar en wanneer je wil, discreet in het bijzijn van anderen. De Elvie Pump is klein en licht en wordt in een normale voedingsbh gedragen zodat ze echt handsfree is. Volg met de gratis Elvie Pump app het melkvolume en pompverloop voor elke borst in real time en bestuur de kolf op afstand.

Elvie Pump is de eerste intelligente en draagbare borstkolf die ontworpen is voor discreet en probleemloos gebruik

De gedifferentieerde pomptechnologie werkt bijna geluidloos en de compacte behuizing zorgt ervoor dat de kolf in een normale voedingsbeha past. De op zich staande en gesloten pompeenheid garandeert een eenvoudig gebruik en minimale schoonmaaktijd voor de onderdelen tussen de sessies. De kolf kan worden verbonden met een gratis app zodat de gebruikster haar borstkolf op afstand kan bedienen, het melkvolume in de gaten kan houden en de geschiedenis van de kolfsessies kan inzien.

  • Draagbaar: de Elvie Pump is klein en licht en wordt in een normale voedingsbeha gedragen zodat ze echt handsfree is. De borstkolf wordt geleverd met bandjes om de BH aan te passen.
  • Geluidloos: voor de Elvie Pump wordt een revolutionaire pomptechnologie toegepast die alle onnodige geluiden elimineert zodat moeders altijd en overal in alle rust kunnen kolven.
  • Probleemloos: binnen zijn de 5 onderdelen gemonteerd of schoongemaakt. Geen kabels, geen omkleden, geen gedoe.
  • Intelligent: volg met de app het melkvolume en het pompverloop voor elke borst in real time en bestuur de kolf op afstand.
  • Uitstekende pasvorm: wordt geleverd met borstschelpen in 2 maten en is voorzien van 7 zuigkrachtinstellingen voor meer comfort Een derde maat borstschelp is als accessoire verkrijgbaar.
  • Responsief: de Elvie Pump gaat automatisch over van stimulatie- naar kolfmodus als ze een lagere opbrengst detecteert.
  • Gratis Elvie Pump app: de Elvie Pump werkt met of zonder app. Door de verbinding met de app halen vrouwen meer uit hun kolfsessies omdat ze in real time het melkvolume kunnen bijhouden en de kolfgeschiedenis voor iedere borst kunnen bekijken. De gebruikster kan de kolf ook via haar telefoon aansturen. Werkt met iPhone 5s of recenter en met Android telefoons. Vereiste platforms: OS 10+, Android 6+. Verbinding via Bluetooth Smart/low energy. Begeleiding ook in het Nederlands.

Adviesverkoopprijs single € 299,-  double € 569,-

Meer informatie vind je op de site van Elvie

Juryrapport Elvie borstkolf

Over deze kolf is heel goed nagedacht, vindt de vakjury. Ziet er zeer vrouwvriendelijk uit, biedt borstvoedinggevende moeders vrijheid, kan discreet worden gebruikt, is heel gebruiksvriendelijk en werkt stil. Er valt weinig schoon te maken en ook dat is een pre, aldus de jury.