Ouders van vandaag zijn opgegroeid met het gebruik van smart-producten in bijna alle aspecten van hun leven. Het logische gevolg was voor CYBEX de ontwikkeling van een revolutionaire kinderwagen die het ouderlijk leven nog leuker en moeiteloos maakt – de CYBEX e-PRIAM. De CYBEX e-PRIAM is een elektronische wandelwagen die u elke dag ondersteunt.

e-PRIAM Cybex

Als een zonnetje

De CYBEX e-PRIAM zorgt dat het rijden met een kinderwagen bergop of bergafwaarts als een zonnetje gaat, zelfs wanneer de kinderwagen beladen is met allerlei noodzakelijke dingen die ouder en kind nodig hebben tijdens het winkelen, het bekijken van bezienswaardigheden of gewoon onderweg. Deze innovatieve kinderwagen gaat ook gemakkelijk over een uitdagende ondergrond heen voor een moeiteloze wandeling.

Smart Uphill Assist

Sensors, geïntegreerd in de duwstang, detecteren een duwende kracht tijdens het bergop gaan en assisteren met de ‘Smart Uphill Assist.’ De ouder ervaart hetzelfde gevoel bergop als wanneer de kinderwagen op een vlakke weg wordt geduwd, zelfs als deze vol geladen is.

Smart Downhill Assist

Bergafwaarts werkt het op dezelfde manier met een passende remkracht middels de “Smart Downhill Assist” die is toegepast op de kinderwagen. Op deze manier hoeft de ouder de kinderwagen niet tegen te houden wanneer er bergafwaarts wordt gelopen.

Smart Uneven Surface Assist

De geïntegreerde ‘Smart Uneven Surface Assist’ helpt ouders met duwen op uitdagende ondergrond zoals klinkers, gras, sneeuw of modder. Ouders kunnen ervoor kiezen om de slimme ondersteuning van de e-PRIAM te gebruiken door met de voet de geïntegreerde aanknop op de achteras te bedienen. De e-PRIAM is uitgerust met twee motoren die naast de achterwielen zitten.

De CYBEX e-Priam wordt met een accu aangedreven die ongeveer 2 tot 3 dagen meegaat bij een volgeladen kinderwagen met 23 kilo. De accu kan binnen zes uur via een stopcontact worden opgeladen. In de achteras bevindt zich een batterijaanduiding met 5 LED-lampjes.

Adviesverkoopprijs 1489,95 euro
Meer informatie vind je op de site van Cybex

Juryrapport Epriam kinderwagen, Cybex

Het innovatieve elektronische systeem vergemakkelijkt en ondersteunt het rijden met de kinderwagen, of het nu om een helling bergopwaarts of bergafwaarts gaat (Smart Uphill/Downhill Assist) of om een zwaar beladen kinderwagen op vlak terrein. De Epriam is een uitkomst in heuvelachtige woonomgeving. Het geïntegreerde systeem (Smart Uneven Surface Assist) helpt de kinderwagen rijden over ongelijke of moeilijke ondergrond zoals, klinkers, gras, sneeuw of modder. De bediening van het elektronische systeem is gebruikersvriendelijk door de aan-uitknop op de achteras die eenvoudig met de voet te bedienen is.