Het team van doomoo bedacht een gepatenteerde technologie die je toelaat om een zachte moduleerbare zitzak en wipstoel in één handomdraai te transformeren naar een schommelstoel. Ze vonden een licht maar stevig recyclebaar schuim dat door het ontwerp de ‘rest to rocking mode’ mogelijk maakt. Hiervoor moet je een klittenband riem aan de achterkant losmaken/bevestigen. Bovendien fungeert dit onderdeel als basis om een speelboog te monteren. Het ontwerp bezit een optimaal comfort en ergonomie door middel van de vulling, een hedendaagse vormgeving en een toegankelijke prijs.

De doomoo Seat’n Swing is heel comfortabel en zacht

Je baby voelt zich even lekker als in mama’s buik. Abracadabra! Binnen de twee seconden wordt je doomoo Seat’n Swing een schommelstoel. Het verkleinnestje in biologisch katoen met gordel is afneembaar. Het geeft je baby’tje een veilig gevoel en ondersteunt hem waar nodig.

De doomoo Seat’n Swing is evolutief (vanaf de geboorte tem 25kg) Op basis van het gewicht, de grootte en het ontwikkelingsniveau van het kind, verwijder je de verkleiner met harnas zodat je peuter zich kan nestelen in diens favoriete positie. Dankzij de vulling met ultrafijne microkorrels vindt je kleuter het vast heerlijk om het kussen zelf in zijn favoriete positie te kneden.

De doomoo Seat’n Swing is zeer kwalitatief en gaat levenslang mee. De hoes, het veiligheidsnestje met gordel zijn afneembaar en wasbaar, het kussen zelf is navulbaar. De doomoo Seat’n Swing is GOTS gecertificeerd en beschikbaar in 5 hedendaagse kleuren, geschikt voor alle interieurs: antraciet, lichtgrijs, blauw, roze en kaki.

Adviesverkoopprijs € 149,-

Meer informatie vind je op de site van doomoo

Juryrapport doomoo Seat’n Swing van Delta Diffusion

Een zitzak en schommelstoel ineen zonder ingewikkelde attributen, vindt de jury. Ook het lichte en recyclebare schuim in de vulling vindt de jury een groot pluspunt evenals de mogelijkheid om dit product lang te kunnen gebruiken.