De DERYAN Sandy is een solide wagen met uitstraling en klasse. Door de verfijnde stijl is het een plezier om met de DERYAN Sandy op pad te gaan. Lichtgewicht, compact en stevig maakt de DERYAN Sandy uniek en vernieuwend in haar soort. Deze bolderwagen nieuwe stijl is de ideale offroad-optie, dankzij de all-terrain lekvrije airless banden.

Deryan Sandy

Gezinsavontuur

De DERYAN SANDY is klaar voor elk gezinsavontuur. Ontworpen met alle gemakken van een dubbele kinderwagen en de robuuste duurzaamheid van een wagen, is het een superleuke crossover die elk uitje gemakkelijk maakt. Neem de DERYAN Sandy mee naar het park, het strand, op vakantie of gebruik deze in jouw dagelijks leven. Ideaal voor een dagje weg of om je kinderen naar school te brengen. 

DERYAN-Sandy

Zorgeloos op pad

Met de DERYAN Sandy kun je zorgeloos met je gezin op pad. Deze wagen is een ideale offroad-optie, dankzij de all-terrain lekvrije airless banden. All-terrain banden geven je de vrijheid om van de stoep naar het strand en verder te gaan. Duwen of trekken, beslis on-the-fly. Zwenkbare voorwielen zorgen ervoor dat je kunt draaien en zwenken, en je kunt de wagen duwen of trekken door de handige functionele stang. Met zoveel manieren om te rijden, is het ideaal voor kinderen van verschillende leeftijden. Bevestig je huidige autostoeltje (als extra accessoire verkrijgbaar) voor baby’s of gebruik de zitplekken met 3-punts veiligheidsgordels om oudere broers en zussen, tweelingen of vrienden veilig te vervoeren. In de DERYAN Sandy is er genoeg ruimte voor twee kinderen.

Van alle gemakken voorzien

De DERYAN Sandy is van alle gemakken voorzien. De wagen heeft ergonomische zitplekken en de uitschuifbare kappen bieden UV-bescherming aan de kleintjes tegen zonnestralen. Aan voetruimte en opbergruimte ook geen gebrek. Onder de zitplaats is er ruimte om diverse spullen op te bergen. En dankzij de voetrem, staat de DERYAN Sandy altijd veilig en stevig op zijn plaats. De DERYAN Sandy is inclusief dienblad en bekerhouder. Het in- en uitvouwsysteem maakt het mogelijk om de DERYAN Sandy in één beweging in en uit te vouwen. De wagen is licht van gewicht en daarom makkelijk om op te bergen en mee te nemen!

DERYAN-Sandy

DERYAN LOUISE

De DERYAN Sandy is onderdeel van de DERYAN LOUISE collectie en wordt exclusief gepromoot door Famke Louise.

Adviesverkoopprijs: € 499,95

Meer informatie vind je op de website van DERYAN

Oordeel vakjury:

Voor deze licht opvouwbare bolderkar nieuwe stijl, hip uitgevoerd, compact en soepel sturend, is buiten de gebaande paden gedacht. Het is een mooie en originele aanvulling op het bestaande kinderwagenpallet in de babymarkt. Ook de uitsparing aan de onderzijde voor de beentjes is een pluspunt, vindt de vakjury.