Mening (aanstaande) ouders belangrijk

Ieder jaar worden er innovatieve, handige en slimme babyproducten op de markt ge-bracht. De Baby Innovation Award is een jaarlijkse verkiezing waarbij de meest inno-vatieve merken worden beloond. De vakjury heeft inmiddels uit talloze inzendingen twintig genomineerde producten uitgekozen, verdeeld over zes categorieën: Mobility, Travel & Safety, Care, Feeding, Furniture & Decoration en Toys & Gifts. Het is nu aan de (aanstaande) ouders om hun stem uit te brengen.

Stem en win een van de genomineerde producten
Meedoen aan de Baby Innovation Award kan eenvoudig via de website; het stemmen loopt van dinsdag 1 december tot maandag 1 februari. De stem van ouders is extra belangrijk in deze verkiezing. Juist zij weten of producten wel of niet iets toevoegen. Met deze stem maken ze bovendien kans op een van de genomineerde producten.

Nieuw: Green Award
Naast de zes bestaande categorieën, introduceert de Baby Innovation Award een geheel nieuwe prijs dit jaar: de Green Award. Er zijn vier producten uitgekozen die in aanmerking komen voor de award. Daarbij lette de vakjury vooral op duurzaamheid en materiaalkeuze.

Baby Innovation Award
De Baby Innovation Award is een initiatief van vakblad Babywereld en consumentenplatform Babystuf.nl, in samenwerking met de Negenmaandenbeurs en fabulous mama&family. Hoe het werkt? Een vakjury van experts en redacties nomineren de meest innovatieve babyproducten. Het besluit van de jury, online stemmers en de uitkomst van de Mama Jurydag in januari bepalen uiteindelijk wie er wint. De winnaars worden vervolgens bekendgemaakt op de Negenmaandenbeurs. Op het Baby Innovatieplein zijn dan alle genomineerden te bewonderen.