De jury had weer een moeilijke taak bij de jurering van de BabyStuf Baby Innovation Awards. Dinsdag 4 november boog de jury zich over tal van geweldige inzendingen. De kwaliteit was dit jaar zeer hoog, het was erg moeilijk om tot een unaniem oordeel te komen.

De innovativiteit van een product blijft altijd het belangrijkst. Hoe vernieuwend is een product voor de babymarkt. Is het nieuw, voegt het iets toe? Uiteraard wordt er ook gekeken of het product op veiligheid is getest, een ander belangrijk aspect. Tevens wordt er gekeken naar gebruiksvriendelijkheid en vakmanschap. Maar het oog wil natuurlijk ook wat, maar over het algemeen is het ene product nog mooier uitgevoerd dan het ander. Niet alleen grote bedrijven doen een gooi naar een nominatie, ook kleine labels proberen het en maken net zoveel kans.De jury had weer een moeilijke taak bij de jurering van de BabyStuf Baby Innovation Awards.

De jury bestaat uit verschillende mensen uit het (baby)vak. Ontwerpers, ergonomen, veiligheidsdeskundigen en trendwaarnemers geven allemaal een eigen mening over een product. De uiteindelijk door de vakjury genomineerde producten vind je hier >>

Er volgt nog een mama-jury dag, georganiseerd door fabulous Mama, waarvan de punten ook meetellen voor de uiteindelijke beslissing wie zich Baby Innovatie van 2015 mag noemen.

Uiteindelijk wordt er nog online gestemd vanaf 1 december door het publiek, deze stemmen tellen ook voor 1/3 mee voor het uiteindelijke resultaat!