Bij deze 4-seizoenenslaapzak zit de voering aan de buitenkant. Je kunt mouwen verwijderen, extra voering wegnemen of toevoegen zonder je baby uit de slaapzak te halen. Baby’s worden niet gestoord tijdens het slapen. Cocono is ook onderaan te openen, dat is makkelijk tijdens het verschonen. Met veel beenruimte voor een gezonde heupontwikkeling.

Cocono

Slaapzak voor alle seizoenen

Cocono is meer dan een mooie slaapzak. Door zijn unieke functies en vernieuwende ontwerp zorgt deze bijzondere slaapzak voor optimaal comfort voor je kleintje, in elk seizoen. In een handomdraai neem je een laagje weg of voeg je extra voering toe. Ook de mouwen kan je er zo afnemen. Zo pas je de slaapzak gemakkelijk en snel aan de omgevingstemperatuur aan, in elk seizoen. Je kindje kan gewoon in de slaapzak blijven liggen tijdens het wisselen, blijft lekker warm en kan rustig verder slapen. De soepele slaapzak biedt extra beenruimte zodat je baby vrij kan bewegen en een gezonde heupontwikkeling gestimuleerd wordt. Onderaan kan de slaapzak geopend worden zodat je kleintje tijdens het verschonen niet uit de slaapzak hoeft gehaald te worden.

Ademend materiaal

Nooga Cocono
Nooga Cocono

Alle lagen van Cocono zijn gemaakt van ademend materiaal voor een optimale regeling van de temperatuur. Voor maximaal comfort is Cocono gemaakt van ultrazacht katoen. Alles is naadloos afgemaakt om irritatie en jeuk van de gevoelige babyhuid te voorkomen. Hierdoor is Cocono zelfs geschikt voor baby’s met een zeer gevoelige huid.

De luxe Cocono slaapzak is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren met elk een uniek patroon en is beschikbaar in 2 maten: 0 tot 8 maanden (afmeting slaapzak = 60 cm) en 8 tot 20 maanden (afmeting slaapzak = 90 cm).

Adviesverkoopprijs: small 60 euro, medium 80 euro
Meer informatie vind je op de site van Noogababy