In deze stoel ontmoet vorm de functie. De Bugaboo Giraffe is een meubelstuk dat het interieur van elk huis aanvult. Onder het minimalistische ontwerp zijn technische en innovatieve details verborgen waarmee de gebruiker de stoel gemakkelijk in een seconde kan aanpassen, zonder enig gereedschap!

De Bugaboo Giraffe is zo ontworpen dat opgroeiende kinderen altijd veilig en comfortabel aan tafel zitten. Met een tijdloos ontwerp dat gemakkelijk kan worden aangepast naarmate het kind groeit, is het de perfecte stoel voor elke leeftijd en elk stadium. Verborgen onder het minimalistische design zitten technische en innovatieve details waardoor het mogelijk is om de Bugaboo Giraffe kinderstoel in een handomdraai te verstellen, zonder gereedschap. Dankzij deze gemakkelijke verstelbaarheid biedt deze kinderstoel altijd een comfortabele en ergonomische zithouding.

Bugaboo Giraffe kinderstoel: waarom ziet het eruit zoals het eruit ziet?

Het minimalistische Nederlandse design en het zorgvuldig samengestelde palet van de Bugaboo Giraffe kinderstoel passen perfect in elk interieur en het gebruik van duurzame materialen zorgt voor een harmonieuze en strakke ‘look & feel’.

De stoel is stevig en stabiel. De poten zijn wijd uitgezet aan de basis. Dit zorgt voor een laag, stabiel zwaartepunt en ze versmallen tot een piramidevorm aan de bovenkant, wat een strak design mogelijk maakt. De Bugaboo Giraffe is gemaakt van FSC-gecertificeerd Europees beukenhout en de plastic onderdelen zijn gemaakt van ISCC-gecertificeerd biobased materiaal. Dat betekent dat de CO2-voetafdruk van de Bugaboo Giraffe 61% lager is dan wanneer deze gemaakt was van conventioneel plastic.

Gebruiksgemak: waarom is gebruik zo makkelijk?

De Bugaboo Giraffe is in één seconde verstelbaar met een simpele klik en schuif, je hebt geen gereedschap nodig! Het stevige ontwerp combineert elegantie en functionaliteit en kan tot 100 kg dragen. Dankzij de opklikbare accessoires kan de gebruiker eenvoudig vijf zitposities creëren om te voldoen aan de behoeften van pasgeborenen, peuters en oudere kinderen.

Adviesverkoopprijs € 239,- (alleen base)

Meer informatie vind je op de site van Bugaboo.

Reactie vakjury:
Mooi design dat overal bij past en snel in elkaar te zetten. Je kunt het babyzitje van de wipstoel zo op het onderstel van de kinderstoel vastzetten zonder dat je de kinderstoel hoeft om te bouwen, dat is handig en gebruiksvriendelijk. Het wipstoeltje kun je eenvoudig vastzetten, een functie die andere swings niet hebben.