De Lola&Lykke Borstvoeding Starter Kit bevat bekroonde benodigdheden voor kolven en borstvoeding. Onze borstvoedingsset is ontworpen om efficiëntie, flexibiliteit en comfort te bieden. De kit bevat de draadloze elektrische borstkolf, melkzakjes, herbruikbare zoogkompressen, anti krampjes-babyflessen en 24/7 borstvoeding ondersteuning.

Compleet pakket voor moeders die willen kolven

Alles wat een moeder die borstvoeding geeft nodig heeft om te kolven zit in één pakket.

  • Slimme elektrische borstkolf
  • Bewaarzakjes voor moedermelk 30 st + adapter
  • Doos met gebogen bamboe zoogkompressen
  • Borstkolf draagtas en koeltas
  • Tepelspeen 2-pak (3M+)
  • Tepelspeen 2-pak (6M+)
  • Siliconen reserveonderdelen set
  • Babyfles (0M+)
  • 24/7 ondersteuning bij borstvoeding

Moeiteloos kolven voor onderweg, deze kit is draadloos. De minimalistische montage en 4-fase technologie zijn slechts enkele functies die deze elektrische borstkolf tot één van de meest praktische kolven maakt tijdens je borstvoedingsperiode. Met slechts 5 eenvoudige onderdelen is de kolf heel eenvoudig schoon te maken.

Bewaar elke kostbare druppel: pompen en gieten is verleden tijd. Met de Lola&Lykke bewaarzakjes kun je direct in een voor gesteriliseerd en lekvrij zakje kolven, zodat je elke druppel voor je baby opvangt. Met de bijbehorende adapters kun je de melk van zak naar fles overbrengen. De geïsoleerde koeltas houdt je moedermelk tot wel 6 uur vers.

Geen lekken, geen drama: je hoeft je geen zorgen te maken over gênante lekken op de kleding als je de Lola&Lykke herbruikbare bamboe zoogkompressen draagt. Ze zijn ontworpen om absorberend, waterdicht en ultiem comfort te bieden. Doe ze in de wasmachine en draag ze keer op keer.

Deskundig advies met Lola&Lykke

Deskundig advies is binnen handbereik. De missie van Lola&Lykke is om te voorzien van deskundig advies en nieuwe manieren en om controle te krijgen over de moederschapservaring. In de kit is inbegrepen een Borstvoeding 101 Gids en een gratis ‘Vraag het een Expert’ service.

Adviesverkoopprijs € 279,-

Meer informatie vind je op de site van Lola&Lykke

Reactie vakjury:
Een complete set in mooie cadeauverpakking. Je bent in een keer klaar. De kolf is fraai vormgegeven en je kunt direct in een fles of zakje kolven. Minder afwas dus! Alle onderdelen zijn makkelijk schoon te maken. Fraai design en het is een leuk pakket om te geven of te krijgen voor een mooie prijs.