De enige draagzak die eenvoudig in gebruik is en iedere ouder past (maat 34 tot heupomtrek van 155 cm). Er hoeven geen gespen worden dichtgeklikt, schouderbanden worden afgesteld of worden verlengd. Geschikt vanaf newborn en groeit mee tot in de peutertijd door geïntegreerde verkleinmogelijkheden en verbreders.

Bondolino plus

Een draagzak die iedereen past

Deze ergonomische draagzak past iedereen past en is ook nog familievriendelijk geprijsd. De draagzak zonder gespen is eenvoudig in gebruik en is onderscheidend, omdat ouders snel kunnen wisselen, zonder de draagzak opnieuw te moeten afstellen. De Bondolino Plus groeit met het kindje mee, door de innovatieve snufjes, zoals de geïntegreerde verkleinmogelijkheden en verbreders, waardoor de heup-spreid-houding altijd gegarandeerd is.

Bondolino Plus

Geschikt vanaf newborn

De Bondolino Plus is al geschikt vanaf newborn, en groeit mee tot in de peutertijd. Door het eenvoudige gebruik en het stoere uiterlijk zijn vaders erg gecharmeerd van de Bondolino Plus. De Bondolino Plus is geschikt voor zowel buik- als rugdragen.

Draagzak Bondolino in twee maatvoeringen

De Bondolino Plus is voor de ouder in 2 maatvoeringen verkrijgbaar, de Regular en de Slimfit. De verschillen tussen deze 2 maten is de heupgordel, welk bij de Regular 65–125 cm lang is en bij de Slim-fit ca. 60–100 cm lang. Met de optioneel bestelbare heupbandverlenger, kan de heupgordel met 30 cm verlengd worden.
De schouderbanden verschillen 2 cm in breedte, waarbij de breedte bij de Regular 10 cm is en bij de Slim-fit 8 cm, zodat ook de smallere dames en heren fijn kunnen dragen. Naast het verschil in maten is de Bondolino Plus ook in verschillende stoffen en stoere designs verkrijgbaar.

Adviesverkoopprijs vanaf 99,99 euro

Meer informatie vind je op de site van Hoppediz