Dankzij een innovatief kantelsysteem kan de Bobike Go in slechts enkele seconden in de slaapstand worden geplaatst terwijl het kind in het fietsstoeltje zit. Druk de verstelknop op de rugleuning in en kantel het zitje 20 graden achterover. Het is ontworpen met oog voor ergonomie en veiligheid. Het heeft een dubbelwandige schaal, waterafstotende zitting en extra bescherming rond het hoofd.Fietszitje met slaapstand

Bobike, toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fietszitjes, kondigt met trots de lancering aan van het nieuwe Bobike GO RS (Reclinable System) fietszitje met slaapstand. Deze innovatieve toevoeging aan de Bobike-familie zet nieuwe normen op het gebied van comfort en gebruiksgemak voor kinderen tijdens het fietsen.

Het Bobike GO RS fietszitje is speciaal ontworpen om ouders en hun kleintjes de ultieme fietservaring te bieden. Met de geïntegreerde slaapstand functie kunnen kinderen comfortabel achteroverleunen en ontspannen tijdens langere fietstochten. Dit maakt het ideaal voor avontuurlijke uitstapjes en fietsvakanties met het gezin of voor jonge kinderen die nog snel in slaap vallen op de fiets.

Belangrijkste kenmerken:

  1. Dankzij een innovatief kantelsysteem kan de Bobike Go in slechts enkele seconden in de slaapstand worden geplaatst terwijl het kind in het fietsstoeltje zit. Druk de verstelknop op de rugleuning in en kantel het zitje 20 graden achterover. De slaapstand functie is beschikbaar met drager- en framebevestiging (respectievelijk € 109,99 en € 119,99 advies verkoop).
  2. Het Bobike GO RS fietszitje is ontworpen met oog voor ergonomie en veiligheid. Het heeft een zachte, waterafstotende zitting, extra bescherming rond het hoofd en verstelbare voetsteunen om ervoor te zorgen dat kinderen altijd comfortabel zitten. Daarnaast zorgen de dubbelwandige kuip en de 3 puntsgordel ervoor dat kinderen extra beschermd worden.
  3. Het fietszitje kan moeiteloos op de meeste fietsen worden geïnstalleerd dankzij het gebruiksvriendelijke montagesysteem. Dankzij de mogelijkheid om de gordel in 3 hoogteposities te plaatsen, groeit het zitje eenvoudig mee met het kind (geschikt voor kinderen tot 22 kg).

Adviesverkoopprijs € 109,99

Meer informatie vind je op de site van Bobike

Reactie van de vakjury:

De mogelijkheid om het fietsstoeltje in een slaapstandpositie te zetten is een nieuw concept. Het biedt ouders en kinderen een stukje comfort en ook de bediening is heel eenvoudig.