Biobuddi

Speelgoedblokken gemaakt van reststoffen van de suikerriet plant. Na twee jaar onderzoek en samenwerking met wetenschappelijke partners is de productie van biobased speelgoedblokken gestart. De productie van Biobuddi speelgoed bespaart 8 keer de C02 uitstoot vergeleken met bestaande speelgoed producenten. De speelgoedblokken zijn recyclebaar in de normale recycling keten.

Bumba en Biobuddi speelgoedblokken

De Bumba in de far west speelset is nieuw en staat garant voor speelplezier! Spelen en bouwen met Biobuddi blokken is erg leuk en leerzaam. Bumba is een zeer bekend karakter in leefwereld van peuters. Dit keer landt Bumba in het prachtige land Amerika. Bumba is verliefd op Poncha, zijn nieuwe vriendinnetje. Samen beleven ze allerlei avonturen in de Far West.

Biobuddi Bumba
Biobuddi Bumba

Bumba heeft natuurlijk ook al zijn vriendjes meegebracht. Bouw aan de Far West wereld met de speelgoedblokken van Biobuddi. Bouw een cactus, een Totempaal en de tent. Plaats Bumba , Poncha en alle andere karakters daar waar je wilt. Uren bouw en speelplezier voor kinderen is gegarandeerd met deze milieuvriendelijke speelset. De speelset bestaat uit 36 verschillende onderdelen. In de speelgoedset zitten verschillende gekleurde blokken. De blokken zijn ook uitwisselbaar met de blokken van andere merken. Ben je uitgespeeld met de set bouw je gewoon een eigen nieuwe creatie op. Er zijn oneindige mogelijkheden met de bouwblokken.
Bouwen met blokken is goed voor de ontwikkeling van motorische, cognitieve en creatieve vaardigheden van een peuter. De set stimuleert de ontwikkeling van een kind.

Milieuvriendelijk, veilig en educatief

Biobuddi ontwikkelt veilig en educatief speelgoed voor peuters en kleuters van 1,5 tot 6 jaar oud. De speelgoedblokken zijn speciaal ontwikkeld voor kleine kinderhanden en worden in Nederland geproduceerd. Het speelgoed is niet schadelijk voor het milieu, is uitgebreid getest en voldoet aan alle Europese richtlijnen voor speelgoed. Biobuddi streeft daarnaast naar een betere toekomst door een ecologisch bewustzijn bij mensen te creëren.

Verkoopadviesprijs 19,95 euro

Meer informatie vind je op de site van Biobuddi