De Wobbly Tower van Bibs is stapelspeelgoed en is op vele manieren in elkaar te zetten. Het kan ook worden gebruikt als een ‘Babushka’ waarbij de schalen in elkaar worden geplaatst. Het is ontworpen om de fijne motoriek, hand-oog coördinatie en ruimtelijk inzicht van het kind te ontwikkelen. Met de Wobbly Tower is een product gemaakt dat met je kind meegroeit en zich aanpast aan de manier waarop je kleintje speelt.bibs wobbly tower

Multifunctioneel speelgoed

De Wobbly Tower is de nieuwste aanwinst van BIBS, een multifunctioneel speelgoed voor kinderen om hun nieuwsgierigheid en creativiteit te vergroten. De toren heeft talloze functies en eindeloze gebruiksmogelijkheden. Alleen de fantasie van je kind bepaalt de grenzen.

Het stapelspeelgoed De Wobbly Tower is op vele manieren in elkaar te zetten. Het kan worden gestapeld maar ook als ‘Babushka’ worden gebruikt waarbij de schalen in elkaar passen. Het is ontworpen om de fijne motoriek, hand-oogcoördinatie en ruimtelijk inzicht van je kind te ontwikkelen. Kortom, duurzaam ontwerpen voor het spel, de groei en de ontwikkeling van toekomstige generaties, want de Wobbly Tower kan ook worden gebruikt als snackkommetje, poppenbedje, ratelend balcircuit en nog veel meer.

BIBS Wobbly Tower is duurzaam

De Wobbly Tower is ontwikkeld met duurzame principes in het ontwerpproces. Het is gemaakt van 100% veilig plastic van voedingskwaliteit en is 100% vrij van BPA, PVC en ftalaten. Het stimuleert eindeloos spelen, geeft zintuiglijke stimulatie en ontwikkelt de fijne motoriek van kinderen vaardigheden terwijl het tegelijkertijd een mooi design object is voor in de moderne gezinswoning. Het speelgoed is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft een esthetische uitstraling. De inhoud van de bal met rammelaar is gemaakt van restjes uit eigen productie. De Wobbly Tower is exclusief ontworpen en geproduceerd in Denemarken.

De BIBS Wobbly Tower is multifunctioneel speelgoed voor kinderen vanaf 6 maanden.

Adviesverkoopprijs € 24,95

Meer informatie vind je op de site van Bibs.

bibs wobbly tower

Reactie vakjury:
Het leuke van dit product is dat je kunt stapelen en nestelen met mooie kommetjes. Mooi ontwerp en fraaie kleuren, gemaakt van goed materiaal. Veelzijdig speelgoed waarmee je op verschillende manieren mee kunt spelen.