Deze unieke draagzak, Newborn Haven van BeSafe, werd speciaal ontworpen voor pasgeborenen met 100% aandacht voor ergonomie en unieke functies. De Newborn Haven onderscheidt zich van andere draagzakken voor pasgeborenen dankzij: 
– Flex Shape buckle: een uniek sluitsysteem dat niet alleen heel praktisch is maar ook extra comfortabel voor de drager
– Uiterst goede neksteun, gemakkelijk in hoogte verstelbaar
– Het gebruikte TENCEL materiaal is van nature zacht en ademend.

Besafe Newborn Haven

Newborn Haven is een unieke draagzak

Deze unieke draagzak, Newborn Haven, werd speciaal ontworpen voor pasgeborenen met 100% aandacht voor ergonomie en unieke functies.
Hij is perfect voor de eerste 6 maanden, maar kan gebruikt worden tot 12 maanden (11kg). De Newborn Haven heeft een diepe zitting waardoor de baby in zijn natuurlijke M-positie zit, met de knietjes boven de heup. Met zijn unieke ontwerp ondersteunt de Newborn Haven een ronde C-vormige rug. De extra zachte stof past zich aan de baby aan, ondersteunt zijn natuurlijke positie en zorgt ervoor dat de armpjes omhoog blijven.
Newborn Haven biedt veel comfort zowel voor de pasgeborene als voor de ouders. De schouderbanden hebben een zachte vulling waardoor ze aangenaam aanvoelen. Daarnaast kan je ze uitvouwen zodat ze tot over de schouders komen. Dit geeft meer steun aan je schouders.

Newborn Haven draagzak is gebruiksvriendelijk

Net zoals de Haven draagzak, is deze Newborn Haven zeer gemakkelijk te gebruiken. Je bevestigt de tailleband met slechts één klik en spant hem aan met het riempje. Ook de schouderbanden bevestig je eenvoudig met de Flex-Shape Buckles en span je aan terwijl je de draagzak aan hebt. De binnenzijde van de Newborn Haven drager is gemaakt van Katoen en TENCEL. TENCEL is gemaakt van duurzaam hout en wordt milieuvriendelijk geproduceerd. Het is van nature zacht en ademend. De buitenkant van de draagzak is gemaakt van gerecycled polyester dat duurzaam en vlekbestendig is.

Adviesverkoopprijs € 109,-

Meer informatie vind je op de site van Babymatters.

Reactie vakjury:
De handige buckle maakt het om- en afdoen prettig en het dragen makkelijk en fijn met een pasgeboren kindje. Daarnaast heeft deze drager een heel goede neksteun en is het gemaakt van Tencel wat het dragen lekker zacht maakt voor een kleintje.