De BeSafe iZi Twist B i-Size is een roterende autostoel die beschikt over Universal Level Technology, een innovatieve installatiemethode die ervoor zorgt dat horizontale installatie van de iZi Turn i-Size altijd mogelijk is, ongeacht de hoek van de autozetel. Daardoor is de rughoek voor baby’s altijd dezelfde en wordt er optimaal comfort gegarandeerd. Verder heeft de BeSafe iZi Twist B i-Size een speciaal inzetdeel – de Baby Shell -, die maakt dat de autostoel vanaf de geboorte kan worden gebruikt.

BeSafe iZI Twist B i-Side, Babymatters
BeSafe iZi Twist, Babymatters

Twee unieke kenmerken

De BeSafe iZi Twist B i-Size is 1 van de nieuwe roterende autostoelen die BeSafe op de markt brengt. BeSafe slaagde erin met de iZi Twist B i-Size het tegen-de- rijrichting concept én de optie tot roteren, te verenigen. Je kunt deze rotatiestoel gebruiken vanaf de geboorte dankzij deze twee unieke kenmerken:

BeSafe Baby Shell

De BeSafe Baby Shell is een verkleiner die in de kuip van de autostoel geplaatst wordt. De BeSafe Baby Shell voegt een extra laag zijdelingse bescherming toe om de baby veilig te vervoeren. Dankzij deze Baby Shell kan je je kindje vanaf dag 1 in de iZi Twist B i-size vervoeren! Als je kindje 87 cm groot is, verwijder je de BeSafe Baby Shell en kan je de iZi Twist B i-Size gebruiken tot wel 105 cm (4 jaar).

BeSafe Newborn Hugger

De BeSafe Newborn Hugger is een verkleinkussen dat in de BeSafe Baby Shell wordt geplaatst om pasgeborenen extra comfort en ondersteuning te geven. Lekker knus en comfortabel dus!

BeSafe iZI Twist B i-Side, Babymatters
BeSafe iZI Twist B i-Side, Babymatters

Andere voordelen van de BeSafe iZi Twist B i-Size:

  • Universal Level Technology: Dé innovatieve installatiemethode die ervoor zorgt dat horizontale installatie altijd mogelijk is, ongeacht de hoek van de autozetel
  • Dynamic Force Absorber. Deze innovatieve zones in de hoofdsteun absorberen optimaal kracht bij een zijdelingse impact. Nog veiliger dan EPS-materiaal!
  • Ingebouwde zijdelingse bescherming (SIP) in de kuip van de stoel + bijkomende zijdelingse bescherming (SIP+)
  • Slaagde voor ‘s werelds strengste crashtest: de Plustest
  • UN R129 (i-Size) reglementering
  • Magneten in de riempjes zorgen ervoor dat je je kindje nog makkelijker in de autostoel kan plaatsen
  • Vier aanpasbare ligposities: extra comfort!

Adviesverkoopadviesprijs € 699,-

Meer informatie vind je op de site van Babymatters

BeSafe iZI Twist B i-Side, Babymatters

Juryrapport iZi Twist B –Size autostoel

De autostoel is uitgerust met de Universal Level Technology, een innovatieve installatiemethode die ervoor zorgt dat horizontale installatie altijd mogelijk is ongeacht de hoek van de autozitting. Door de roterende eigenschap maakt het makkelijk het kind in de autostoel te plaatsen en uit te nemen. Met behulp van de verkleiner, de BeSafe Baby Shell, kan de autostoel al vanaf de geboorte worden gebruikt.