berg go baby peuter skelter

BERG GO² is de eerste skelter die voorziet in een naadloze overgang tussen steppen en trappen. Dit zorgt ervoor dat de cognitieve en fysieke ontwikkeling van kinderen vanaf 10 maanden wordt ondersteund en gestimuleerd. Door het unieke geïntegreerde pedalensysteem zijn de trappers zeer eenvoudig in- en uit te klappen, waardoor de switch tussen een loopfietsje en skelter erg gemakkelijk is.

Speels leren steppen en fietsen

Op een speelse manier een kind leren steppen én fietsen. De ontwikkeling van een kind begint met de BERG GO², een tijdloze en ergonomische skelter voor de jongste kinderen. Kinderen van 10 tot 30 maanden leren eerst steppen met de pedalen ingeklapt en voor je het weet gaat het kind de hele kamer steppend door! Vervolgens kunnen de pedalen gemakkelijk worden uitgeklapt, waardoor het kind de eerste ervaring op kan doen met trappen.

Berg Go2

Ergonomisch design

Het ergonomische design van de skelter heeft veel voordelen. Het eerste voordeel is dat de voeten van het kind niet tegen de pedalen of achterwielen aan kunnen komen; zelfs niet als de pedalen uitgeklapt zijn. Daarnaast heeft het zadel een textuur, wat ervoor zorgt dat het kind verder naar achteren kan gaan zitten, zonder ervan af te glijden! Met het esthetische design is de Berg Go² een echte eyecatcher in en om het huis.

Fijn speelgoed

Naast dat de BERG GO² de fysieke en cognitieve ontwikkeling ondersteunt en stimuleert, is het voor kinderen heerlijk speelgoed. Zo kunnen ze door de vier stille fluisterbanden altijd veilig en stabiel rondrijden. De kinderen kunnen hun eerste skelterervaringen opdoen, zowel binnen als buiten!

Adviesverkoopprijs 89 euro

Meer informatie vind je op de site van Berg Toys