De Bentley Tricycle heeft een lange gebruiksduur en kan vanaf 6-8 maanden als buggy, meegroeien met het kind tot ongeveer 4 jaar, waarbij het in zijn laatste fase als stoere driewieler gebruikt kan worden. De stappen die daarvoor gezet moeten worden zijn eenvoudig en vindingrijk. In een handomdraai is de Bentley aan te passen aan de wensen van de vader/moeder en het kind.

Bentley Tricycle Eastlim

De uitstraling van een ‘Bentley’ buggy en driewieler

Naast de uitstraling van ‘Bentley’ als merk, zijn zowel de kwaliteit van het product als de uitstraling van een hoog niveau. Het materiaal is mooi afgewerkt voor een luxe uitstraling.

Bentley Tricycle

Bentley driewieler en buggy in één

De Bentley Tricycle is een driewieler en buggy in één, met zes verschillende standen. Omdat de Bentley Tricycle multifunctioneel kan worden ingezet is het ideaal voor je kind om mee op te groeien en kunnen zowel jij als je kind er lang plezier mee hebben. De veiligheidsgordel en beugel zijn van erg goede kwaliteit en mooi zacht afgewerkt.

Te gebruiken vanaf 6 maanden tot 4 jaar

De Bentley Tricycle is bedoeld voor kinderen met een leeftijd vanaf 6-8 maanden tot een leeftijd van ongeveer 4 jaar en is in 8 prachtige kleuren verkrijgbaar.

Adviesverkoopprijs: € 595,-

Meer informatie kun je lezen op de website van Bentley Tricycle

bentley

Oordeel vakjury:

Een opvallende en veelzijdige buggy die kleintjes uitnodigt en de keuze geeft zelf mee te sturen en/of mee te trappen. Naarmate het kindje ouder wordt kan de Bentley stap voor stap worden omgebouwd naar een volwaardige driewieler. Dit is een mooie, kwalitatieve buggy/driewieler die vooral de doelgroep grootouders zal aanspreken, aldus de vakjury.  

Bentley Tricycle