Bellyprint is een 3d geprint beeld van jou als zwangere of kies voor de torso van een trotse papa met baby. Je poseert voor de 3d camera en van het digitale beeld wordt een uniek beeldje gemaakt. De nabewerking bestaat uit polijsten en veredelen in nieuwe materialen zoals brons en zelfs bladgoud. Vier je zwangerschap met een 3d print van je zwangere buik, het is een persoonlijke en eeuwige herinnering aan deze bijzondere periode in je leven.

De Bellyprint is een 3d geprint beeld van je zwangere buik

Je poseert voor de 3d camera en we leggen je vast. Het digitale bestand bespreken we samen en we laten dit in Nederland printen. Elk materiaal wordt in 3d geprint, de nabewerking is verschillend en afhankelijk van de keuze van de aanstaande moeder en nu ook de vader. Als eerste in Nederland heeft Bellyprint de emotie van de zwangerschap en moderne technologie samengevoegd tot een uniek en nieuw product. Bellyprint blijft innoveren qua uitvoering van het 3d beeld en de wijze van afwerkingen.

Review

Ik zal jullie eerlijk bekennen… In de laatste periode van mijn zwangerschap was ik niet zo blij meer met mijn lichaam. Ik had in een eerder stadium bij mijn schoonzus het beeldje van haar Bellyprint zien staan en vond dat erg mooi. Voor mijn babyshower kreeg ik van mijn vriendinnen, moeder, schoonmoeder, zus en schoonzus een Bellyprint cadeau…
Vrij onzeker stond ik bij jullie in de zaak. Ondanks dat ik mega op m’n gemak werd gesteld zag ik lichtelijk op tegen het eindresultaat… Vandaag heb ik het beeldje binnen gekregen en ik ben er mega blij! Wat hebben jullie dat mooi gedaan, enorm bedankt. Ik zal dit zeker aan anderen aan bevelen! Op 11-11-2020 is onze dochter trouwens geboren.

Adviesverkoopprijs € 285,-

Meer informatie vind je op de site van Bellyprint

Juryrapport 3d beeldje van Bellyprint

Heel bijzonder zo’n beeldje waarbij de zwangerschap in 3d wordt vastgelegd. Ook de mannelijke torso met baby in de armen viel in de smaak van de jury. Mooi dat je als klant kunt kiezen voor de afwerking: bijvoorbeeld in brons of bladgoud.