Beaba Babycook neo

Babycook Neo 4 in 1 verbruikt 50% minder water en energie vergeleken met de Babycook Solo. Bij het maken van deze babycooker is minder dan 48% minder carbon dioxide gebruikt. Het is de eerste babycooker met een glazen kom met grote inhoudsmaat (1250 ml) en een roestvrije stalen mandje dat voorkomt dat voeding met de stoomfunctie niet direct in zijn eigen vocht wordt gekookt. Het dubbele mes voorkomt klontjes.

Voordelen van de Béaba Babycook Neo

Béaba Babycook Neo

Het nieuw ontworpen Sabatier Diamond dubbele mes, hakt, pureert en mixt voor een perfecte textuur zonder dat er klontjes aan het mes blijven plakken.
Het roestvrijstalen mandje heeft een grote opening voor het gemakkelijk vullen en schoonmaken. Hij gebruikt stoom om te ontdooien en te verwarmen zonder dat dit effect heeft op de smaak. Met slechts een knop met diverse functies is de Babycook Neo heel gemakkelijk in het gebruik.

Mooi design voor op het aanrecht

Verkrijgbaar in twee kleuren: nachtblauw en grijs/wit en met een strak design dat niet misstaat op het aanrecht. Door de strakke vorm is de Babybook ook gemakkelijk af te nemen met een lapje.

Adviesverkoopprijs 199,99 euro

Meer informatie vind je op de site van Béabe

Béaba Babycook Neo