Twist

100% afgestemd op de zuigeling: 1. de voedingswaarde van de melk blijft 100% bewaard, 2. maximaal behoud van de melkkwaliteit met de gepatenteerde flessenwarmer Kozii, 3. verlengt de borstvoedingsperiode dankzij het eenvoudiger kolven, bewaren en transporteren van de moedermelk 4. reduceert het risico op buikkrampjes met het collapse-systeem dat lucht uit de zuigfles houdt.

Moedermelk simpel, snel en praktisch bewaren

Het Twist-systeem: met Twist kunnen kolvende moeders hun moedermelk heel gemakkelijk kolven en bewaren, en vervolgens de melk aan hun kind geven zonder een druppel te verliezen en zonder overheveling in verschillende houders. Twist past op bijna alle bekende kolfmerken.

Twist
Twist
Twist
Twist

Stap 1: ik vang mijn melk heel eenvoudig op

Met Twist vang je gemakkelijk de melk op. Sluit de kolfmachine aan op de Twist bewaarzakjes (met de verloopringen). De Twist zakjes zijn voorgesteriliseerd en voor eenmalig gebruik, om een maximale hygiëne te garanderen.

Stap 2: ik bewaar mijn melk heel eenvoudig

Eenmaal opgevangen hoef je de melk niet in een zuigfles of een andere houder te schenken. Je hoeft alleen maar het zakje te sluiten met de 100% hermetisch afsluitbare antilekdop. Schrijf de datum op het beschrijfbare oppervlak (zakje en dop) en plaats het zakje in de koelkast of de diepvriezer.

Stap 3: ik geef mijn baby in alle eenvoud het beste

Is het tijd om je baby te voeden? Neem de Squeeze zuigfles en kies uw met moedermelk gevulde Twist zakje. Verwarm het bewaarzakje met behulp van een voor het verwarmen van moedermelk geschikte flessenwarmer, bijvoorbeeld de Kozii moedermelkwarmer. De zuigfles is klaar. Schuif het Twist zakje in de Squeeze zuigfles

Babymoov Kozii flessen- en moedermelkwarmer

Kozi is de eerste en enige moedermelkwarmer die de voedingsstoffen van moedermelk voor 100% behoudt. De Kozii flessen- en moedermelkwarmer profiteert van een gepatenteerde technologie die een continue stroom lauw water rond het zakje of de zuigfles verspreidt, voor een geleidelijke opwarming. Door dit procedé worden de voedingselementen van de moedermelk behouden: voedingsstoffen, proteïnen en antistoffen.

Twist

Verkoopadviesprijs Twist 49,90 euro
Meer informatie vind je op de site van Babymoov