Genomineerden BabyStuf Baby Innovation Award 2015 bekend!

Een vakjury koos deze week twintig genomineerden voor de BabyStuf Baby Innovation Award 2015. Van een inklapbare reiswieg op de kinderwagen tot een wasbare luier van nieuw materiaal en veilige strandsokjes, het kwam allemaal voorbij op de jurydag. De meest innovatieve producten werden geselecteerd en zijn te zien in de Galerij van genomineerden!

Vakjurydag

De vakjury bestaat uit: Mama Media Group, TNO, Daams Ergonomie, Consumentenbond, Buro Raak, PR-Bureau De Perswinkel en adviserend: VeiligheidNL. Het was weer een jurydag vol testen, voelen, presentaties en overleg, elk product werd uitgebreid besproken. Er waren 43 producten aangemeld voor de verkiezing, het was dus een lastige opdracht om uit al deze mooie producten de meest innovatieve producten te kiezen voor dit jaar. Er werd gelet op innovatie uiteraard, maar ook gebruiksvriendelijkheid, design, vakmanschap en veiligheid werd intensief besproken.

Meestemmen

Als consument kun je meestemmen op deze mooie genomineerde producten! Je maakt daarmee kans om een van deze mooie producten te winnen. Stemmen is mogelijk vanaf 1 december 2014 tot 1 februari 2015.