De Babymoon carrier is speciaal ontworpen om het huid-huid contact tussen ouder en baby’s met laag geboorte gewicht te stimuleren. Ons doel is om met de kennis van kangoeroezorg de band tussen ouder en vroeggeboren kindjes te versterken. Hiermee kunnen ouders zich optimaal voorbereiden op de geboorte en de opgedane kennis meteen toepassen, thuis of in de zorginstelling.

Babymoon care carrier

Babydrager voor kwetsbare pasgeborenen

De XOXO mini draagzak van Babymoon is speciaal ontworpen voor kwetsbare pasgeborenen en heeft een driedubbele hangmat die baby’s met een laag geboortegewicht (>1,5 kg) in een zachte, huidvriendelijke cocon van natuurlijk katoen wikkelt.

Huid-op-huid contact met XOXO Mini van Babymoon

Het paneelontwerp maakt ook discrete huid-op-huidverzorging mogelijk. De XOXO Mini groeit met je baby mee vanaf de geboorte tot 10 kg, kan aan de voorkant worden gedragen en heeft eenvoudige gespsluitingen voor een perfecte pasvorm voor alle ouders. Een van de kleinere draagzakken op de markt.

Babymoon draagzakken uit Amsterdam en Moldavië

Babymoon draagzakken worden ontworpen in Amsterdam en geproduceerd in Moldavië. Babymoon produceert in Moldavië, Oost-Europa. Dit past bij de filosofie van Babymoon om banen voor vrouwen in de lokale gemeenschap te creëren om hun onafhankelijkheid en het vermogen om voor hun gezin te zorgen te ondersteunen. De Babymoon-familie van moeders is op haar beurt gemotiveerd om de hoogste kwaliteit te leveren en ervoor te zorgen dat elke draagzak net zo zorgvuldig is gemaakt en getest alsof ze hun kind erin zouden dragen.

Adviesverkoopprijs: € 180,-

Meer informatie vind je op de website van Babymoon Care

Oordeel van de vakjury:

Dit is geen babydrager voor buiten of onderweg, maar om het huid-op-huid contact (kangoeroemethode) te bevorderen, thuis of in het ziekenhuis. Mooi dat dit product in Oost-Europa wordt gemaakt om locale economie en vrouwengemeenschap te ondersteunen. De vakjury adviseert om dit product te laten maken van biologisch katoen en geeft verder het advies om dit product alleen in overleg met een deskundige te gebruiken.