Axkid ONE is een nieuw autostoeltje waarin kinderen achteruitkijkend vervoerd kunnen worden en zet een nieuwe standaard op het gebied van autostoelveiligheid. Het is het enige naar achteren gerichte ISOFIX-autostoeltje op de markt dat i-Size-goedgekeurd is tot 125 cm/23 kg (7 jaar). Dit betekent dat je kind langer achterwaarts gericht kan reizen. Bovendien is achterwaarts gericht reizen is tot 5 keer veiliger voor kinderen. De installatie is ook nog eens super eenvoudig.

Axkid ONE

Axkid ONE gemaakt van aluminium en gehard staal

Axkid ONE is gebouwd met een nieuw en innovatief ontwerp dat aluminium en gehard staal gebruikt om een ​​lichtgewicht veiligheidsframe te vormen dat fungeert als een beschermende cocon. De stoel zelf is gemaakt van schokabsorberende materialen om de krachten bij een botsing te minimaliseren. We hebben ook ventilatiegaten in het zitje aangebracht om je kind koel te houden tijdens de warmere zomermaanden. De hele stoel weegt minder dan 10 kg, waardoor oudere en zwaardere kinderen tot 7 jaar naar achteren kunnen reizen.

axkid one

Autostoel Axkid ONE gemonteerd op rails

De Axkid ONE is gemonteerd op rails waardoor de stoel met één hand tot 30 cm heen en weer kan worden verschoven. Oudere kinderen kunnen comfortabel reizen tot 7 jaar (of  met een lengte van 125 cm). Het extra grote ontwerp van de anti-rotatiestang zorgt ervoor dat ze extra beenruimte krijgen in vergelijking met andere stoelen. Dankzij de railmontage is het gemakkelijk om de passagier voorin extra ruimte te geven zonder de stoel uit de auto te halen.

6 installatiestappen

Veel autostoelen, zowel naar voren als naar achteren gericht, zijn tot op zekere hoogte verkeerd geïnstalleerd, waardoor de veiligheid van de stoel wordt belemmerd. Daarom beschikt de Axkid ONE over 6 installatiestappen en een zelfspannende anti-rotatiestang met een ingebouwd audiosignaal dat aangeeft of de stoel zich in de optimale positie bevindt. Gecombineerd met ISOFIX-connectoren en de lichtgewicht constructie het gebruik gemakkelijk maakt, wordt gegarandeerd dat de stoel in minder dan 30 seconden geïnstalleerd kan worden.

Aanpassen zithoek voor dutjes

Axkid ONE is uitgerust met het Sleepwell-systeem waardoor de zithoek tot 42 graden kan worden aangepast. Dit betekent dat Axkid ONE kan worden gekanteld om de eerste maanden als voor de baby gebruikt kan worden met het ONE+ newborn kussen. Ook zullen oudere kinderen in deze stand makkelijker in slaap kunnen vallen tijdens de autorit.

Adviesverkoopprijs € 749,-

Meer informatie vind je op de site van Axkid ONE

Oordeel vakjury over Axkid ONE:

Een achterwaarts gericht i-Size geteste autostoel die je van 0 tot 7 jaar (tot 125 cm of 23 kg) kunt gebruiken! Dit is een geldbesparende en duurzame oplossing voor ouders. Unieke verstelling via een rail naarmate het kind groeit en meer beenruimte nodig heeft. Licht van gewicht door gebruik van aluminium in het frame en minder materiaalgebruik. Traploze verstelbaarheid van hoofdsteun en ligpositie.