Ouders hoeven voortaan niet meer te kiezen tussen veiligheid en comfort. Dankzij de revolutionaire Airbag-technologie, geïntegreerd in het veiligheidskussen, biedt het Anoris T i-Size naar voren gerichte autostoeltje optimale veiligheid voor het kind, ongeacht of het naar voren of naar achteren is gericht.

cybex anoris

Innovatieve airbagtechnologie voor veiligheid in milliseconden

In een conventioneel naar voren gericht autostoeltje wordt een kind met harnasriemen vastgezet, zodat bij een frontale botsing het hoofd naar voren wordt geduwd. Om dit tegen te gaan, beschermt de airbag die is geïntegreerd in het impactschild van de Anoris T i-Size zowel het kwetsbare hoofd als de nek. De airbag wordt in milliseconden geactiveerd en opent zich om zich voor het kind uit te spreiden in een C-vorm. De full body airbag biedt ongeveer 50% meer bescherming bij een frontale botsing dan traditionele naar voren gerichte kinderzitjes met een harnassysteem, terwijl het dezelfde mate van bescherming biedt als naar achteren gerichte stoelen.

cybex anoris

Frontale oriëntatie

Omdraaien tijdens het rijden is gevaarlijk. Als naar voren gerichte stoel stelt de Anoris T i-Size ouders in staat om gemakkelijk met hun kinderen te communiceren, zodat ze goed in het zicht blijven met behulp van de achteruitkijkspiegel.

Anoris T i-Size autostoel: comfort en gemak

De Anoris T i-Size maakt een lange rit comfortabeler door voldoende beenruimte te bieden aan kinderen tot zes jaar (twee jaar ouder dan conventionele autostoeltjes toestaan). Op langere reizen kunnen grotere kinderen hun voeten bungelen zonder zich op enigerlei wijze beperkt te voelen.

Het autostoeltje – ontwikkeld volgens de UN R129/03 norm – is geschikt voor kinderen met een lengte van 76 centimeter. Toch is het zitje eenvoudig aan te passen naarmate het kind doorgroeit tot zes jaar, of tot een hoogte van 115 centimeter en een maximaal gewicht van 21 kilogram. Ouders kunnen het zitje in drie comfortabele standen verstellen, zodat kinderen tijdens langere ritten gemakkelijk in slaap kunnen vallen.

Adviesverkoopprijs: € 699,95

Meer informatie vind je op de website van Cybex

Oordeel vakjury:

Een revolutionaire ontwikkeling deze eerste ‘First forward facing’ autostoel met twee belangrijke voordelen: oogcontact met je kind en meer beenruimte voor het kind zonder in te boeten op veiligheid volgens de testresultaten. Een oplossing voor mensen die liever kiezen voor voorwaarts vervoer van kinderen.