Het kernprincipe van de AMICI refillable brush is dat deze steeds kan worden hergebruikt. Hij is veelzijdig en te vullen met zonnebrand, make-up, bodylotion of medicinale crèmes. Aanbrengen gaat nu snel en eenvoudig. De kwast is duurzaam en moedigt milieubewustzijn aan door de nadruk te leggen op de reductie van plastic afval.AMICI Cosmetics Refillable Brush is bedacht door een moeder voor moeders

De strijd om de kinderen tijdens de zomerdagen van top tot teen ingesmeerd te krijgen kon vast makkelijker. Na twee jaar ontwikkelen kwam de langverwachte oplossing: de AMICI Cosmetics Refillable Brush.

Ideaal voor onderweg

Dit product biedt ruimte aan 30 ml vloeibare cosmetica of zonnebescherming. Door het compacte design neem je de refillable brush overal mee naartoe waardoor het ideaal is voor op vakantie, wintersport of zelfs een snelle touch up. Je vult het product af met je eigen favoriete product waarna de je de cosmetica of zonbescherming gelijkmatig over de huid verdeeld. Uitsmeren met je vingers is verleden tijd en daarmee plakkerige handen na het insmeren ook.

Voor gevoelige huidjes

De hoogwaardige synthetische vezels zijn hypoallergeen, vegan en zacht genoeg voor iedereen met een (over-) gevoelige huid, eczeem of acne. Om de levensduur van de kwast te verlengen is de borstelkop afneembaar en vervangbaar. Hierdoor kun je deze o.a. eenvoudig reinigen, zodat het gebruik altijd hygiënisch blijft.

Dankzij het handige afvulsysteem kun je de kwast keer op keer vullen met jouw gewenste product en hoef je geen aparte flessen of tubes mee te nemen.

Verkrijgbaar in 17 designs

Deze refillable brushes zijn verkrijgbaar in 17 verschillende designs voor een prijs van € 17,50. De vervangende borstelkop is € 5,95 voor 2 stuks. Online wordt een ready-to go bundle aangeboden. Hierin zit een brush naar keuze, de vervangende borstelkoppen, een reinigingsborstel en een hoesje verwerkt zodat je direct alles compleet hebt. Deze is verkrijgbaar voor € 29,95.

Meer informatie vind je op de site van Amici

Reactie van de vakjury:

Compleet nieuw ontwikkeld product! Leuk ding, heeft iets speels. De kinderen ervaren het insmeren hiermee waarschijnlijk niet meer als iets wat vervelend is maar juist leuk en dat is belangrijk omdat het om huidbescherming gaat. Ook prettig dat je deze brush kunt hergebruiken.