De nieuwe Ardo Alyssa is een compacte, gebruiksvriendelijke en innovatieve borstkolf. Het is ’s werelds eerste borstkolf met een automatisch Power Pumping-programma. Bovendien kun je je kolfsessies opslaan, de borstkolf op afstand bedienen dankzij de MyArdo app en dankzij de geïntegreerde accu heb je de flexibiliteit om overal en altijd te kolven.

Alyssa Double borstkolf Ardo

Afkolfprogramma Ardo Alyssa

Ardo Alyssa Automatische Power Pumping, is een eenvoudig, vooraf gedefinieerd afkolfprogramma met een interval van een uur dat de clustervoeding van een baby imiteert om de melkproductie te verhogen. De duur van de afkolffasen en pauzes zijn vooraf gedefinieerd, maar de moeder kan de vacuüm- en cyclusinstellingen op elk moment aanpassen aan haar eigen persoonlijke behoeften.

Ardo Alyssa double borstkolf

Met Memory Plus voor kolfgeschiedenis

Een afkolfsessie is een persoonlijke combinatie van zuigkracht (vacuüm) en snelheid (cycli) met variabele duur. Zodra een moeder de instellingen heeft gevonden die voor haar het meest comfortabel zijn en waarmee de melk het beste stroomt, kan ze de sessie opslaan door op de Memory Plus-knop te drukken. Hierdoor wordt niet alleen de hele kolfgeschiedenis opgeslagen, maar wordt deze ook automatisch gereproduceerd wanneer de borstkolf de volgende keer wordt gestart.

Ardo Alyssa double borstkolf
Ardo Alyssa double borstkolf

MyArdo-app

Met de MyArdo-app kan de Ardo Alyssa-borstkolf comfortabel vanaf de smartphone worden bediend. Vacuüm- en cyclusniveaus, Memory Plus of Power Pumping kunnen worden bediend op een iPhone of Android-mobiel. Daarnaast biedt de app belangrijke informatie over de functies van de borstkolf en handige tips over het afkolven.

Dankzij de geïntegreerde accu gebruik je je Ardo Alyssa thuis, op het werk of waar dan ook. Met de oplaadbare accu kun je tot 8 keer afkolven. Ardo Alyssa Double is na ongeveer 2 uur volledig opgeladen, maar kan ook tijdens het kolven opgeladen worden. Dit verhoogt echter de laadtijd.
Het vacuümfilter (gesloten systeem) in de afkolfset zorgt voor een 100% barrière voor de moedermelk en zelfs voor ziekteverwekkers.

De Ardo Alyssa Double innovatieve borstkolf: efficiënt, gebruiksvriendelijk en veilig:

  • Memory Plus functie
  • Eerst kolf met Automatische Power Pumping (melkproductie verhogen)
  • Te bedienen via de MyArdo app
  • Zuigkracht (vacuüm) en zuigritme (cyclus) kunnen afzonderlijk worden ingesteld
  • Werkt op accu en netstroom
  • Gesloten systeem met hygiënebarrière
  • Klein en compact, past in luiertas / handtas

Adviesverkoopprijs € 279,-

Meer informatie vind je op de website van Ardo

Ardo Alyssa double borstkolf

Oordeel vakjury:

Een kleine en krachtige kolf waarmee je in 2 fasen kunt kolven en zelf als moeder meer invloed kunt uitoefenen op het hele kolfproces. De unieke powerpumping functie met app is een bijzondere toevoeging en zorgt ervoor dat moeders hun melkproductie zelf naar wens kunnen verhogen, oordeelt de vakjury. Prettige prijsstelling ook.