Steriliseren van artikelen kan tijdrovend, onpraktisch, milieuonvriendelijk en soms gevaarlijk zijn wanneer je stoom of kokend water gebruikt. UVC led sterilisatie is supersnel, effectief, gemakkelijk, veilig voor mens en milieu en overal toepasbaar. Het is een nieuwe, bewezen techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van korte lichtgolven die alle micro-organismen doden of deactiveren.  Speentjes, bijtspeeltjes, borstkolfonderdelen, babyflessen maar ook tal van andere producten kunnen worden gesteriliseerd in de aanrechtbox, mommy bag sterilisator en mini box!

59S UV LED Sterilisatie

Verschillende sterilisatie-artikelen

59S heeft verschillende sterilisatie-artikelen in haar assortiment al naar gelang de behoefte van de gebruik(st)er:
De meest gebruikte toepassingen zijn:

  • Mini sterilisator voor speentjes, bijtspeeltjes maar ook elektrische tandenborstels, nagelschaartjes, gebit, beugel(s) of sieraden.
  • Medium sterilisator voor kleine items of langwerpige artikelen zoals speentjes, kleine borstkolfonderdelen, tandenborstels, make-up kwasten, scharen, mobiele telefoons, (brief)geld etc.
  • Grote sterilisator voor op het aanrecht voor grote en kleine babyflessen, textiel, knuffels, bijtspeeltjes, spenen en huishoudelijke artikelen.
  • Mommy bag sterilisator om kolfsets en onderdelen te vervoeren en steriliseren of het koelen van moedermelk en/of vervoeren van de kolfmotor. Uiteraard geschikt voor het steriliseren van passende onderdelen of gebruiksartikelen.

Adviesverkoopprijs tussen 39,90 en 180 euro

Meer informatie vind je op de site van 59S  en de werking UVC Led sterilisatie

59S UV Led sterilisatie, Moedermelk Netwerk
59S UV Led sterilisatie, Moedermelk Netwerk

Juryrapport 59S UVC led sterilisatie

Geen stoom, kokend water of chemicaliën meer nodig om te steriliseren. Met de 59S UVC led sterilisatie wordt een nieuwe manier van steriliseren geïntroduceerd: snel, effectief, gemakkelijk, veilig voor mens en milieu en overal toepasbaar. Behalve babyproducten is de sterilisatiemethode ook geschikt voor andere gebruiksvoorwerpen, wat een groot pluspunt is. Afhankelijk van de wensen van de gebruiker en de aard van de te steriliseren voorwerpen heeft de 59S UVC led sterilisatie de consument verschillende uitvoeringen te bieden.