Dushi heeft 4 bijzondere knuffels ontworpen. Rabbit de kikker XL met zuignap is ontwikkeld voor op de kinderstoel. Het prikkelt veel speelmogelijkheden en de fantasie van kinderen. De tasjeskip biedt plaats voor kinderspulletjes, er zit ook een kuiken in dat net uit haar ei is gekropen. Rabbit de kikker is een zacht kussentje waar een flesje in past en aan box, wieg of bedje kan worden vastgemaakt. Eendje Dunk is een stapeltoren met deelbare ringen van  hout en gekke, harige stoffen met bovenop het gezichtje met gouden kroon.

Dushi Rabbit XL speelgoed voor de kinderstoel

Rabbit de kikker XL heeft 4 lange pootjes en de vorm van een torentje om mee te spelen. Door de  blauwe zuignap blijft het speelgoed stevig staan op de kinderstoel. Er is een zacht kuikentje met een rammelaar en vrolijke vleugeltjes en de vlinder heeft een knisperend geluid. Aan het zwembandje hangt een visje met een piep. Wat een heerlijk lach … het kindje ziet herkend haar gezichtje in de spiegel. En als we met vakantie of uit logeren gaan dan nemen we onze Rabbit XL de kikker uiteraard gezellig mee! Hoogte 35 cm, spiegeltje 5 cm, zuignap 10 cm doorsnee.

Dushi vrolijke tasjeskip

Deze ondernemende mama kip heeft de vorm van de tasjeskip. De buik van de kip is roze en het koppie is poezelgroen. In het tasje zit het schattige gele kuikentje wat uit het ei komt. Het ei heeft klittenband zodat het kuikentje er niet uitvalt. De koordjes zijn vast aan het kuikentje, zodat je die niet kan verliezen. En wat heb je mooie hoge poten? De vleugels zijn zonzacht en de veren zijn er in allerlei kleuren. Ben je lekker uitgespeeld? Dan ga je weer bij je mama kip uitrusten in haar holletje. Wil je echt een poosje slapen, dan doet mama kip het ritsje dicht. Oogjes dicht, en snaveltje toe!

Dushi Rabbit de kikker multifunctioneel

Rabbit is een hele wijze kikker en heeft veel mogelijkheden om blij mee te zijn. Er is een zacht kussentje waarop je met je hoofdje lekker kan liggen. Het hoofdje en de 4 pootjes zijn handig om  je vast te houden. Extra handig is Rabbit met de klittenband sluiting, waarin het flesje kan. Zo leert het kindje zelfstandig te drinken en de handjes vast te houden. En aan de box, het wiegje of bedje, je kan Rabbit de kikker overal vast maken met klittenband.

Dushi Dunk het speciale eendje

Dunk het speciale eendje heeft allemaal ringen met verschillende kleurtjes en stofjes. De houten stok met een wiebel is naturel. Elke ring is anders. De eerste ring is geel en van zachte stof en lange haren. De tweede halve houten blauwe ringen kunnen met magneten tegen elkaar geklikt worden. De 3e is zacht met gele extra haren. Het allerkleinste ringetje is van hout. En bovenop de ringen het lieve gezichtje met een gouden kroon.

Adviesverkoopprijs € 34,95 (Rabbit XL), € 29,95 (tasjeskip), € 14,95 (Rabbit multifunctioneel), € 24,95 (speciale eendje)

Meer informatie vind je op de site van Dushi

Juryrapport 4 vrolijke vriendjes van Dushi

Met deze knuffels vol met sensomotorische elementen wordt weer op een bijna ouderwetse manier gekeken naar hoe je de motoriek kunt stimuleren van je kindje. Heel goed gedaan en mooi uitgevoerd, aldus de jury.